You säsong 3: Penn Badgley som Joe och Victoria Pedretti som Love
You säsong 3: Penn Badgley som Joe och Victoria Pedretti som Love - Foto: © 2021 Netflix / JOHN P. FLEENOR

You säsong 3: Här är några spoilers + teaser att smygtitta på

Netflix-succén You får en säsong 3 – och äntligen är det dags att boka upp soffan inför premiären i höst. Nyheter24 har samlat allt vi vet om säsong 3. Läs allt här.


Stormen efter säsong 2 och 1 har lagt sig. Nu är vi många som inte kan vänta till You säsong 3. Nyheter24 har laddat upp med all info du vill ha om den kommande säsongen.

You säsong 3 premiär

You säsong 3 har sin Netflix-premiär 15 oktober. 

You säsong 3 – så många avsnitt blir det

Det blir 10 avsnitt av den nya säsongen.

You säsong 3 teaser

You säsong 3 väntas få en "galen" säsong

(OBS, kanske lite spoiler-alert här!)

För det första kommer vi se Joe Goldberg som pappa. Teasern avslöjar också att barnet är en son, och att sonens namn är Henry. Producenten Sera Gamble har även uttryckt på twitter att avsnitten är helt galna.

Penn Badgleys motspelare Victoria Pedretti, som spelar Love, kommer få sällskap av två nya karaktärer. Netflix har själva gått ut med följande:

"Shalita Grant kommer spela Sherry, en 'Mom-fluencer', som tillsynes verkar jordnära. Det visar sig dock att hon är en 'mean girl' som bara låtsas välkomna Love till sin sociala sfär."

I säsong 3 av You kommer paret Joe och Love att flytta till norra Kalifornien, där de kommer leva ett liv omgivet av tech-entreprenörer, "mom-fluencers" och riktiga "bio-hackers". Joe går in för sin nya roll som pappa – men hans största skräck är Loves impulsiva oberäknelighet. Och så var det det här med känslolivet... Kommer Joe att råka ha blivit granne med kvinnan han är så besatt av? Och kommer Love lyckas syna honom?

Netflix-serien "You" baseras på en roman

En alldeles för charmig och framgångsrik bokhandlare vid namn Joe Goldberg (spelad av Penn Badgley, ni vet – Dan Humphrey från Gossip Girl) drivs av sin besatthet kring Beck, en aspirerande författare som kliver in i Joes bokaffär en dag. Vad som från början verkar vara en oskyldig förälskelse visar sig bli ett stalkingdrama där Joe raderar ut varje person som kan stå i vägen för han och Becks kärlek. Serien You baseras på romanen vid samma namn, som är skriven av Caroline Kepnes

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.