Måndag 20 Sep
Stockholm

Här är allt vi vet om nya säsongen av Sex Education

Bild från trailern av Sex Education säsong 3
Ny säsong av Sex Education. Foto: Netflix

I höst får vi återigen träffa vännerna på Moordale, i en serie som handlar om kärlek, sex och intriger. Den nya säsongen av Sex Education har premiär den 17 september på Netflix. Här är allt vi vet om den nya säsongen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För er som har missat serien Sex Education handlar den om eleven Otis Milburn, som öppnar en sexklinik på sin skola där elever får hjälp med sina problem relaterat till sex och kärlek.

Vilka skådespelare är tillbaka i Sex Education?

Många av våra favoritskådespelare är tillbaka i sina roller i Sex Education. Huvudkaraktären Otis Milburn spelas av Asa Butterfield, Ncuti Gatwa är tillbaka i sin roll som Eric, Aimee Lou Wood spelar vår kära Aimee och Maeve spelas av Emma Mackey

Utöver dessa återkommer många andra familjära ansikten tillsammans med några nya. 

Foto: Netflix Sex Education Trailer

Vad vet vi om säsong 3 av Sex Education?

Säsong två lämnade oss med ett stort frågetecken, när Otis bekände sin kärlek för Maeve genom ett röstmeddelande som sedan raderades. Detta är något som kommer att vara speciellt roligt att följa i den nya säsongen.

I trailern ser vi många ledtrådar som målar en bra bild av vad de nya åtta avsnitten kommer att handla om. Adam och Eric är ett par som tillsammans möter den nya skolterminen och ett stort fokus läggs på hur media framställer Moordale som en "sexskola".

Favoriten från Girls är tillbaka i en ny serie

Ett nytt ansikte i serien är Jenima Kirke som spelar den nya rektorn, i trailern ser vi hur hon tar sig an klamydiautbrottet i skolan. Kirke är tidigare känd från den hyllade serien Girls.

När kommer säsong 3 av Sex Education?

Den 17 september kommer vi att sitta bänkade framför Netflix för att se den nya säsongen.

Kommer du att kolla?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela