Söndag 24 Okt
Stockholm

Bianca Ingrossos teori: Följarna förstörde förhållandet med Phillipe

"Eftersom alla har pratat ner oss är det som att vi också blivit osäkra på vår relation", säger Bianca Ingrosso i veckans Wahlgrens Värld. Hon är övertygad om att följarnas hat är anledningen till att hennes förhållande med Phillipes gick i kras.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den tionde säsongen av Wahlgrens värld har nyligen haft premiär och på ett par ynka veckor har vi redan fått ta del av husförsäljningar, break ups och tatueringar. 

Trots programmets stora dos kärlek och humor så visas titt som tätt glimtar av kändisskapets baksidor. 

Det fick Bianca Ingrosso erfara så sent som i förra veckans avsnitt när en främmande man gick till verbal attack mot henne. Mer om det kan du läsa här.

Hatet gjorde paret osäkra

När säsongen spelades in befann sig Bianca i en period där näthatet mot hennes var massivt, och det får tittarna inblick i även i veckans avsnitt. 

Foto: Skärmavbild/Wahlgrens Värld

När hon och assistenterna Lovisa Worge och Julia Höjner sitter i bilen kommer de in på en diskussion om hur näthatet påverkat Biancas relation till den dåvarande expojkvännen Phillipe Cohen.

– Alla de här hatkommenterarna, det är ju det som har lett till att jag och Phillipe inte... Vi funkade ju första åren. Eftersom alla har pratat ner oss är det som att vi också blivit osäkra på vår relation, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Bianca Ingrosso: "Andras åsikter tog sig in"

Hon berättar att folk i hennes omgivning brukade häpnas över parets kärlek under de första åren. 

Men efter de gjort slut första gången började hatet och hånen strömma in. I efterhand kan hon se vilken påverkan det hade på parets egna bild av relationen.

– Det är ju inte vår brist på kommunikation som är den största faktorn. Det är ju andras åsikter och perspektiv på vår relation som tagit sig in i vår relation, förklarar Bianca Ingrosso.

Foto: Skärmavbild/Wahlgrens Värld

Nu har hon kommit till en tragisk insikt om följarna. Deras hat bär en del av ansvaret till att hennes förhållande inte gick ihop.

– Hundra procent att alla hatkommentarer förstörde mitt eget förhållande. Mig och Phillipe är hjärtat i mitt liv, han jag ville skaffa familj med. Och det förstördes av människor jag inte ens har träffat. Det är så sjukt, säger Bianca Ingrosso i Wahlgrens Värld.

"Wahlgrens värld" sänds på torsdagar klockan 20.00 på Kanal 5 och finns att streama på Discovery+.

Kommentera
Kopiera länk
Dela