"Under åren har dessutom bandet mellan skådespelarna vuxit sig oerhört starkt"
"Under åren har dessutom bandet mellan skådespelarna vuxit sig oerhört starkt" - Foto: Fredrik Sandberg/Henrik Montgomery/TT

Alexandra Rapaport avslöjar okända smeknamnet på Edvin Ryding

"Det är en lång historia, men för mig är han...". Ja, under åren med Gåsmamman har Alexandra Rapaport och Edvin Ryding utvecklat ett eget språk, med egna smeknamn.


Under måndagen hade den femte och näst sista säsongen av tittarsuccén "Gåsmamman" premiär. I serien får man följa huvudkaraktären Sonja Ek, som lever ett rätt bekymmerslöst liv i seriens början. 

Men när hennes make Henrik blir mördad uppdagar sig en omfattande narkotikaverksamhet, och den tvingas Sonja ta över för att skydda barnen Gustav, Nina och Linus.

Till Nyheter24 berättar huvudrollsinnehavaren Alexandra Rapaport att den nya säsongen är både fartfylld och händelserik:

– Den är väldigt maxad den här säsongen. Den har mycket av allt, både väldigt mycket action, drama och spänning, men även humor. Och ett jävligt snyggt bildspråk, vi har vässat det visuella. 

"Känns som verkliga familjeband"

Under åren har dessutom bandet mellan skådespelarna vuxit sig oerhört starkt, inte minst mellan Alexandra och Joel Lutzow, Clara Christiansson och Edvin Rydingsom spelar hennes barn i Gåsmamman.

– Alltså det är fantastiskt att se för jag betraktar dem som mina extra barn, och inför mina egna barn så kallar jag Joel, Clara och Edvin för deras stora syskon, säger Rapaport till Nyheter24.

Läs mer om de starka familjebanden här.

Foto: Pär Bäckstrand/Bigster/C More

"För mig är han..."

Till Nyheter24 berättar Alexandra att hon och Edvin till och med utvecklat ett eget språk, med egna smeknamn. 

– För mig är han Edbin, vi har ett eget språk, säger Alexandra.

Men vad smeknamnet kommer ifrån och vad det betyder – det vill hon inte riktigt avslöja.

– Det är en lång historia, men han är Edbin, säger Rapaport skrattandes.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!