Torsdag 9 Dec
Stockholm

Så ser en vanlig dag ut för tjejerna i Bachelor 2021

Bachelor 2021
Vad gör man egentligen den tiden man inte är iväg på dejt?. Foto: TV4

Bachelor 2021 är i full rullning och i år har det varit mer drama än någonsin bland tjejerna som åkt iväg för att hitta kärleken. Men utöver att bråka – vad gör de egentligen på dagarna när de inte är på dejt?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

6 september var det äntligen dags för ungkarlarna Simon Lindström och Sebastian Martinsson att hitta sin nästa kärlek i 2021 års rungande säsong av Bachelor. I skrivande stund är programmet i full gång och årets upplaga har minst sagt genererat starka känslor hos både deltagare, Bachelors och tittare. 

Bland annat har det varit mer drama än någonsin. 

Men dramat gäller inte killarna eller deras relation till tjejerna – utan det är bland tjejerna som det bara efter några dagar skapades friktion.

Tjejerna som söker kärleken i Bachelor 2021. Bildkälla: TV4/Pressbild

Anledningen till många av konflikterna i huset är att många av deltagarna är och tycker väldigt olika, avbryter varandra och pratar bakom varandras ryggar.

I eftersnacket "Tjejerna avslöjar allt" är det därför många som haft vild diskussioner som resulterar i både en och två tårar samt höjda röster. 

Vad gör tjejerna i Bachelor på dagarna?

Varje dag är det en eller flera som får gå på dejt med killarna. Men många tittare har ställt sig frågan vad resten av tjejerna pysslar med under dagarna. 

På kvällarna kan man ofta se att tjejerna dricker lite vin och samtalar i sofforna. Bildkälla: TV4

Nyheter24 hörde av sig till produktionen och frågade. 

– Det skiljer sig nog väldigt mycket beroende på vilket intresse man har. I årets säsong har många tjejer valt att träna och umgås vid poolen, berättar Jonathan Nordin som är exekutiv producent för programmet.

Tjejerna brukar också läsa mycket böcker, dricka vin och surra loss med varandra i husets soffor. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela