Måndag 18 Okt
Stockholm

Bachelor-Simon avslöjar detaljerna om de "sektiga" grabbkvällarna

"För mig är det en väldigt omogen grej att ha grabbkväll när du är snart trettio samtidigt som du vill bilda familj"
"För mig är det en väldigt omogen grej att ha grabbkväll när du är snart trettio samtidigt som du vill bilda familj". Foto: Instagram/beerbelly/TV4

Kritiken mot Bachelor-Simon haglade in bland tjejerna när hans traditionsenliga grabbkvällar kom på tal. De anklagades för att vara både töntiga och sektliknande – ​men nu avslöjar Simon vad som egentligen händer bakom stängda dörrar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Vi är mitt uppe i en fullspäckad och dramatisk säsong av Bachelor, där 20 singeltjejer rest till Rhodos i hopp om att vinna Simon Lindströms, 30, eller Sebastian Martinssons, 28, hjärta.

Bland de sökande tjejerna finns det en hel del färgstarka personligheter, varav vissa har synts i tv-rutan tidigare.

Svimmade under rosceremonin

För knappt en vecka sedan hände en minst sagt oväntad händelse under en av programmets rosceremonier. Helt utan förvarning började Alexandra Petterssons, 29, ben plötsligt domna bort. 

Kort senare svimmade hon och föll till marken. Här kan du se det skrämmande klippet.

Foto: TV4

"Töntigt när man är trettio"

Men den här veckan är det något helt annat som skapar rubriker i Bachelor-världen.

I avsnitt fyra av eftersnacksprogrammet "Tjejerna avslöjar allt" kommer det fram att Melinda Fridlundh, 25, haft starka känslor kring det faktum att Simon ses med sina vänner på grabbkväll en gång i veckan.

– Han pratar med alla tjejer om sin grabbkväll på tisdagar som var väldigt viktig. För mig är det en väldigt omogen grej att ha grabbkväll när du är snart trettio samtidigt som du vill bilda familj. Alltså, det går inte ihop det han säger, säger Melinda till en i produktionen. 

Emelie och Matilda är två av tjejerna som dejtar årets Bachelor-killar. Foto: TV4

I studion får hon medhåll från flera andra tjejer, som även de anser att konceptet "grabbkväll" är märkligt.

– Det är lite töntigt när man är trettio, säger Matilda Sommar, 22.

– Nej men alltså, det är väl kul att han gör det, men han pratade lite om det som att det var lite sektliknande, fyller Emelie Wannberg, 27, i.

Simons video visar "sekten"

Ja, känslorna kring grabbkvällen är starka, men Simon verkar ta tjejernas kritik med ro. 

Under tisdagskvällen publicerade han en skämtsam video på Instagram på när han och hans vänner sysslar med "sektliknande" ritualer.

Det gör vännerna på grabbkvällarna

Men frågan kvarstår – vad är det egentligen som händer bakom stängda dörrar när Simon och hans vänner möts upp på tisdagskvällar?

Vi hörde av oss till honom och frågade!

Till Nyheter24 berättar Simon att alla i hans vänkrets jobbar väldigt hårt om dagarna. Att få ett avbrott från vardagen mitt i veckan känns därför väldigt skönt.

"Sen att det blivit så specifikt att vi alltid ses på tisdagskvällar handlar bara om att det ska vara enkelt. Jag menar, ska vi varje vecka inte ha en aning om vilken dag eller tid vi ska ses så blir vår gruppchatt lika rörig som en hönsgård", skriver Simon.

Foto: Instagram/beerbelly

Nu är tisdag en favoritdag

Nu har tisdagar blivit lite av en favoritdag, med tid för både god mat, sällskapsspel, vinprovning och skönt snack. 

"Det är så viktigt att hålla sina vänner nära sig. För oss har tisdagar blivit ett forum där några nära vänner umgås och vi kan prata om vad som helst. Vi finns där för varandra och ger stöd till de som just då har något som är tufft, vi boostar och hjälper alltid varandra, genom allt", skriver Simon till Nyheter24.

"Inte så att vi är en helig sekt"

Är grabbkvällarna "sektliknande"då? Nej, menar Simon. Både flickvänner och andra i omgivningen är välkomna att vara med.

"Det är inte så att vi är en helig sekt som det pratats om", säger Simon till Nyheter24, följt av en skrattande emoji.

Då har vi rett ut det en gång för alla!

Kommentera
Kopiera länk
Dela