Torsdag 18 Aug
Stockholm

Jolin avslöjar: Det här var jobbigast med Bachelor 2021

Foto: Instagram (@Jolin.Delfin)
Foto: Instagram (@Jolin.Delfin). Foto: Foto: Instagram (@Jolin.Delfin)

Jolin från Bachelor 2021 berättar om de tuffaste utmaningarna med att spela in programmet.
– De sista dagarna skrek jag till produktionen på morgonen, “jag har corona sätt mig i karantän, ge mig ett tält!”, säger hon till Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets säsong av "Bachelor" har visat på skratt, gråt och spännande dejter. Årets Bachelors heter Simon Lindström, 30, och Sebastian Martinsson, 28, har åkt till Rhodos tillsammans med 20 singeltjejer för att hitta kärleken. Bland tjejerna finns Jolin Sikström, 27, tidigare känd från Idol. 

Vill du veta mer om årets Bachelor-killar? Här finns allt du behöver veta!

Att sättas i ett hus med flera andra tjejer som dessutom alla dejtar samma kille låter minst sagt jobbigt. Men det var inte den enda utmaningen i huset.

Jolin: "Det var riktigt fruktansvärd mat"

Bachelortjejerna fick catering, men den var riktigt värdelös, berättar Jolin för Nyheter24. Men hon menar att det inte var konstigt, då de befann sig mitt under en pandemi. 

– Det var riktigt fruktansvärd mat ironisk nog, med tanke på att Grekland annars har väldigt bra mat.

Hon berättar om en dag när hon fick en skål med isbergssallad och tre champinjoner. Det slutade med att hon fick laga sin egen mat, och då lagades det både grönsakspaj och pizza i Bachelorhuset. 

Foto: Instagram (@Jolin.Delfin)

En pressande situation

- Det är också pressande för mig att bo med 20 brudar. Jag är van med att hänga med mina växter typ, berättar hon för Nyheter24.

Jolin berättar vidare att situationen i huset var jobbig. Att bo med 20 andra tjejer som alla dejtar samma kille beskriver hon som svår.

– Det är jobbigt att bo på det sättet, och sen hela situationen med att alla dejtar samma kille. Det är jättepressande för de flesta tjejer, berättar hon och fortsätter:

– De sista dagarna skrek jag till produktionen på morgonen, “jag har corona sätt mig i karantän, ge mig ett tält!”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.