Stockholm

Lovisa Worge vaknade upp till någonting obehagligt – under natten med ragget

Wahlgrens värld
Lovisa Worge var med om en liten incident. Foto: discovery+

Ja. Du hörde rätt. Det är i Wahlgrens värld som Lovisa Worge berättar om en natt då hon och killen hon dejtar gick hem tillsammans. Mitt i natten vaknade hon av.. att det blev något varmare än vanligt.


Läs mer

Lovisa Worge, 24, har sannerligen blivit en av influencervärldens hetaste potatisar just nu. Det var 2018 som Lovisa började arbeta som Biancas assistent men tjejerna kom snabbt varandra nära och hon är idag Biancas bästa vän. Idag har hon byggt sig ett helt eget varumärke men jobbar fortfarande för Bianca och CAIA. 

"Hon jobbar hårdare än någon annan", säger Bianca om Lovisa Worge. Bildkälla: lovisaworge/Instagram

Bianca har både i Wahlgrens värld och i sina vloggar berättat att hon är "besatt i Lovisa" till den gräns att hon pratar med sin psykolog om sin vän. 

– Hon är som ingen jag träffat innan. Vi kan prata om allt och det är därför hon känner mig bättre än någon annan, berättade Bianca i en av sina vloggar. 

Och prata om allt – det kan man sannerligen säga att dom gör. Ibland delar de även med sig till hela svenska folket. 

Lovisa Worge: "Vaknade i kiss"

Någonting tjejerna ofta surrar loss om är kärlek, sex och relationer. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar Lovisa att hon gått hem med en kille som hon träffar – men att det då hänt en liten incident. 

Bianca och Lovisa diskuterar den omtumlande natten. Bildkälla: discovery+

– Han du ligger med nu. Ska ni fortsätta hänga eller ska du gitta efter att han kissade på dig i sömnen?, frågar Bianca. 

– Att vi låg kvar i detta urin i fyra timmar efteråt är ju sinnessjukt. Det var en pöl. Han måste ju ha drömt något? Det plaskade när man rörde sig, säger Lovisa. 

– Ja, det finns ju faktiskt folk som tänder på det, skrattar Bianca. 

Se klippet i spelaren ovan. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.