Söndag 28 Nov
Stockholm

Squid Game-skådespelaren om hatstormen: "Förstörd"

Det är inte alla skådespelare i "Squid Game" som lovordats.
Det är inte alla skådespelare i "Squid Game" som lovordats. Foto: Youngkyu Park/Netflix/AP/TT

Netflix-serien "Squid Game" har gjort succé världen över och skådespelarna har hyllats med lovord – men det gäller tyvärr inte alla.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sydkoreanska "Squid Game" har blivit den mest sedda serien på Netflix någonsin. 

I den blodiga serien får tittarna följa den skuldsatta huvudkaraktären Seong Gi-hun och drygt 450 andra personer som, för att ta sig ur deras ekonomiska knipa, medverkar i ett spel där de måste överleva blodiga versioner av lekar från barndomen.

Huvudrollsinnehavarna i Squid Game hyllas

Foto: Youngkyu Park/AP/TT

De skådespelare som axlar huvudrollerna i Squid Game har hyllats till skyarna och vissa av dem har, sedan serien hade premiär i mitten av september, fått miljontals nya följare i sociala medier. Läs mer om det här.

VIP-gästen i Squid Game: "Förstörd"

Det är dock inte alla Squid Game-skådespelare som har lovordats – tvärtom. Många tittare har rasat över de amerikanska "VIP-gästernas" skådespelarinsatser, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om.

Nu berättar skådespelaren Daniel C. Kennedy, som gestaltar VIP-gäst nummer två i serien, om känslorna kring kritiken och hatet som riktats mot honom.

Foto: Netflix

"Jag lider av extrem kronisk depression, så det här har varit lite utav en utmaning", skriver han i ett mejl till The Guardian och fortsätter:

"Först var jag förstörd när jag såg kommentarerna, men med tiden och lite distans och lite ärlig självreflektion så har jag kunnat filtrera all feedback till sådant som jag kan förbättra till nästa gång".

"Har fått fanbrev"

Men alla skådespelarna bakom VIP-karaktärerna har det inte lika tufft med kritiken. Geoffrey Giuliano, som är den enda av de maskerade gästerna som faktiskt visar sitt ansikte i Squid Game, tar det hela med en klackspark. 

– Jag klagar inte, baby! Jag är med i den hetaste serien i hela världen. Jag har fått fanbrev. Bara idag skrev en kvinna: "skicka din autograf", säger han till The Guardian.

Kommentera
Kopiera länk
Dela