"Benjamin's" får en säsong 2
"Benjamin's" får en säsong 2 - Foto: TV4

Succén Benjamin's får en säsong 2 – här är allt vi vet

Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram gjorde succé i våras och nu är inspelningen av en andra säsong i full gång. Här är allt vi vet om säsong 2 av Benjamin's såhär långt – från premiärdatum till gästlista.


Cacio e pepe-pizza, smörstekt grilled cheese och kanelbullekaka på dagsgamla bullar. Ja, det är bara några av recepten från Benjamin Ingrossos matlagningsprogram "Benjamin's" som gick på TV4 i våras.

I programmet bjöd Benjamin in vänner, branschkollegor och bekanta på god mat och härlig musik – och succén, den var ett faktum.

I ett av avsnitten av Benjamin's fick sångaren besök av storasystern Bianca Ingrosso, som plötsligt tog ton och började sjunga. Här kan du se klippet som fick Benjamin att tappa hakan.

Benjamin Ingrossos kryptiska svar - på frågan om en säsong 2

I slutet på maj gästade Benjamin Ingrosso Tom Ljungqvists och Petter Egnefors Youtubeserie "Över bordet". Då passade Petter på att fråga om det kommer en säsong 2 av Benjamin's. 

Då var Benjamins svar lite kryptiskt:

– Om folk vill se, om jag har tid och om jag lyckas få till tillräckligt bra med gäster som jag känner ”det här kan bli kul”. 

Bekräftat: Benjamin's får en säsong 2

Men i början av november stod det klart att tittarfavoriten Benjamin's får en säsong 2. 

När TV4 besökte Benjamin Ingrosso i samband med att nyheten kom ut var inspelningarna i full gång. Det vana ögat kunde snabbt se att den hemtrevliga inspelningslokalen var densamma som i säsong 1.


Det kommer du få se i Benjamin's säsong 2

Men även den här gången var Benjamin Ingrosso något hemlighetsfull om säsong 2. Han kom med några hintar om vad som komma skall:

– Vi har kunnat få ännu fler gästar och mycket bra musik. Det blir lite mer fokus på det i år och lite mer fokus på allt extra, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Han ville inte ge något namn på någon gäst som kommer dyka upp. Men han avslöjade att avsnitten kommer fyllas av spännande första möten, då alla gäster inte kommer känna varandra sedan tidigare.

– Men jag har en koppling till alla som kommer. Jag kommer inte bjuda in någon för att den är känd, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Foto: TV4

Då har säsong 2 av Benjamin's premiär

Premiärdatumet för säsong 2 av Benjamin's är inte satt ännu. Men när TV4 besökte Benjamin Ingrosso i studion där Benjamin's spelas in i början av november hade de kommit halvvägs i inspelningen. 

Säsong 1 av Benjamin's hade premiär i februari 2021 – och kanske planerar man att säsong 2 ska ha säsongspremiär omkring samma tid 2022.

Här kan du streama och se Benjamin's säsong 2

När säsong 2 av Benjamin's har premiär kommer den gå att se på TV4 och kunna streamas på C More.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

1 timme sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

2 timmar sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.