Onsdag 8 Dec
Stockholm

Succén Benjamin's får en säsong 2 – här är allt vi vet

"Benjamin's" får en säsong 2
"Benjamin's" får en säsong 2. Foto: TV4

Benjamin Ingrossos mat- och musikprogram gjorde succé i våras och nu är inspelningen av en andra säsong i full gång. Här är allt vi vet om säsong 2 av Benjamin's såhär långt – från premiärdatum till gästlista.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Cacio e pepe-pizza, smörstekt grilled cheese och kanelbullekaka på dagsgamla bullar. Ja, det är bara några av recepten från Benjamin Ingrossos matlagningsprogram "Benjamin's" som gick på TV4 i våras.

I programmet bjöd Benjamin in vänner, branschkollegor och bekanta på god mat och härlig musik – och succén, den var ett faktum.

I ett av avsnitten av Benjamin's fick sångaren besök av storasystern Bianca Ingrosso, som plötsligt tog ton och började sjunga. Här kan du se klippet som fick Benjamin att tappa hakan.

Benjamin Ingrossos kryptiska svar - på frågan om en säsong 2

I slutet på maj gästade Benjamin Ingrosso Tom Ljungqvists och Petter Egnefors Youtubeserie "Över bordet". Då passade Petter på att fråga om det kommer en säsong 2 av Benjamin's. 

Då var Benjamins svar lite kryptiskt:

– Om folk vill se, om jag har tid och om jag lyckas få till tillräckligt bra med gäster som jag känner ”det här kan bli kul”. 

Bekräftat: Benjamin's får en säsong 2

Men i början av november stod det klart att tittarfavoriten Benjamin's får en säsong 2. 

När TV4 besökte Benjamin Ingrosso i samband med att nyheten kom ut var inspelningarna i full gång. Det vana ögat kunde snabbt se att den hemtrevliga inspelningslokalen var densamma som i säsong 1.


Det kommer du få se i Benjamin's säsong 2

Men även den här gången var Benjamin Ingrosso något hemlighetsfull om säsong 2. Han kom med några hintar om vad som komma skall:

– Vi har kunnat få ännu fler gästar och mycket bra musik. Det blir lite mer fokus på det i år och lite mer fokus på allt extra, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Han ville inte ge något namn på någon gäst som kommer dyka upp. Men han avslöjade att avsnitten kommer fyllas av spännande första möten, då alla gäster inte kommer känna varandra sedan tidigare.

– Men jag har en koppling till alla som kommer. Jag kommer inte bjuda in någon för att den är känd, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Foto: TV4

Då har säsong 2 av Benjamin's premiär

Premiärdatumet för säsong 2 av Benjamin's är inte satt ännu. Men när TV4 besökte Benjamin Ingrosso i studion där Benjamin's spelas in i början av november hade de kommit halvvägs i inspelningen. 

Säsong 1 av Benjamin's hade premiär i februari 2021 – och kanske planerar man att säsong 2 ska ha säsongspremiär omkring samma tid 2022.

Här kan du streama och se Benjamin's säsong 2

När säsong 2 av Benjamin's har premiär kommer den gå att se på TV4 och kunna streamas på C More.

Kommentera
Kopiera länk
Dela