Bachelor 2021
Hur gick det sen för Sebastian och Ida? - Foto: C more

Elvira och Simon har nu gjort slut – men är Sebastian och Ida tillsammans idag?

Det var under torsdagen som tv-tittarna fick reda på hur det gått för paren i Bachelor 2021. Är Simon och Elvira samt Sebastian och Ida fortfarande tillsammans?


Det var under onsdagskvällen som tittarna ute i Sveriges alla städer spänt kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid har Sebastian Martinsson och Simon Lindström dejtat omkring 20 stycken tjejer i jakten på att hitta kärleken. 

Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Sebastian gav slutligen sin sista ros till Ida Nordfors vars glädje kunde kännas genom rutan. Det inte alla vet är att Ida kontaktat Sebastian innan programmet började spelas in. Men hon fick inte det svaret hon tänkt. Mer om det kan du läsa här.

I det sista eftersnacket berättade Bachelor-profilerna att de fortfarande är tillsammans. Bildkälla: C more

I det sista eftersnacket med namnet "Så gick det sen" fick man veta hur det egentligen gick för paret när de kom hem till Sverige. Ida och Sebastian berättade då att de fortfarande var tillsammans, var upp över öronen kära och trivdes i varandras sällskap. 

Men eftersnacket spelades in i juli och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Simon att han och Elvira idag valt att gå skilda vägar. Så frågan som återstår är då – hur gick det för Ida och Sebastian?

Nyheter24 pratade med Ida som kunde berätta att... *trumvirvel*...

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, svarade hon. 

Underbart!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Produktionsstödet sågas – "lönlöst att söka"

Christian Bauer bytte karriär – det jobbar han med i dag: "Blev anställd som 56-åring"

Christian Bauer är sedan 2023 gift med Pernilla Wahlgren och syns flitigt i "Wahlgrens värld". Men vad vet du egentligen om artisten och tv-profilens andra hälft? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor som googlas om Christian.

Tittarna rasar på hetsätningen i Robinson 2024 – det här hände

Det var under tisdagens avsnitt av Robinson som det var scener innehållande rent och skärt frosseri. Och tittarna, de hade väldigt starka åsikter angående specifikt en person.

Polisen inför ESC: "Säkerheten är väldigt stor"

Trafikavspärrningar, larmbågar och en stor mängd poliser möter 100 000 besökare – och eventuellt högljudda demonstranter – som väntas i Malmö framöver. Men området runt Malmö Arena kommer att vara tryggt, lovar polisen.

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

2 timmar sedan
Det är inte bara artister som hoppar av Eurovisionveckan i Malmö. Nu står det klart att Moriska paviljongen, som skulle hysa Euro Fan Café för tillresta Eurovision-fans, också drar sig ur.

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

idag 06:22
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.