Måndag 28 Nov
Stockholm

Elvira och Simon har nu gjort slut – men är Sebastian och Ida tillsammans idag?

Bachelor 2021
Hur gick det sen för Sebastian och Ida?. Foto: C more

Det var under torsdagen som tv-tittarna fick reda på hur det gått för paren i Bachelor 2021. Är Simon och Elvira samt Sebastian och Ida fortfarande tillsammans?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under onsdagskvällen som tittarna ute i Sveriges alla städer spänt kunde följa dramatiken i det sista avsnittet av Bachelor 2021. 

Under åtta veckors tid har Sebastian Martinsson och Simon Lindström dejtat omkring 20 stycken tjejer i jakten på att hitta kärleken. 

Sebastian gav sin sista ros till Ida. Bildkälla: C more

Sebastian gav slutligen sin sista ros till Ida Nordfors vars glädje kunde kännas genom rutan. Det inte alla vet är att Ida kontaktat Sebastian innan programmet började spelas in. Men hon fick inte det svaret hon tänkt. Mer om det kan du läsa här.

I det sista eftersnacket berättade Bachelor-profilerna att de fortfarande är tillsammans. Bildkälla: C more

I det sista eftersnacket med namnet "Så gick det sen" fick man veta hur det egentligen gick för paret när de kom hem till Sverige. Ida och Sebastian berättade då att de fortfarande var tillsammans, var upp över öronen kära och trivdes i varandras sällskap. 

Men eftersnacket spelades in i juli och mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. 

I en intervju med Nyheter24 berättade Simon att han och Elvira idag valt att gå skilda vägar. Så frågan som återstår är då – hur gick det för Ida och Sebastian?

Nyheter24 pratade med Ida som kunde berätta att... *trumvirvel*...

– Ja vi är tillsammans idag och har det hur bra som helst. Vi bor i varsin lägenheten, jag i Stockholm och Sebastian i Södertälje, svarade hon. 

Underbart!

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.