Måndag 6 Dec
Stockholm

Pontus Bäck i Bachelorette har tidigare varit med i Bachelor

Pontus är en av killarna i Bachelorette.
Pontus är en av killarna i Bachelorette. Foto:

Kände du också att Pontus Bäck i Bachelorette såg lite bekant ut? Det är inte så konstigt. Du har antagligen sett honom förut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 15 november är det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. Kvinnan som kommer ta sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31. 

Men det är inte första gången du ser Julia i tv-rutan. 

Julia är mest känd från Robinson 2020 där hon kämpade sig hela fram till finalveckan där hon slutligen åkte ut strax innan finalen. Just nu arbetar hon som personlig tränare, influencer och livscoach. 31-åringen har ytterligare ett projekt, ett hälsocenter som fokuserar på både kropp och själ. Men nu har hon alltså ännu en fjäder i hatten  – och det är som landets första Bachelorette på över 10 år. 

Hon har även haft en relation med Bingo Rimér

I en intervju med Nyheter24 berättade Julia lite om hur det var att spela in Bachelorette 2021.Bland annat så säger hon att det kommer att gråtas, skrattas och hånglas mycket. 

Julia Franzén Foto: TV4

Är det någonting som du inte vill att tittarna ska se?

– Jag är otroligt okänslig, berättade Julia då. 

Hon avslöjade även några intima detaljer kring inspelningen. 

– Det är mycket känslor och mycket hångel. Det var någon som sa: "ingen Bachelor har hånglat så mycket som du har gjort". Och det här med att bli kär i flera samtidigt – det kan man verkligen, sa hon. 

Känner du igen Pontus Bäck?

Redan första avsnittet är det flera av killarna som gör starka intryck på Julia, Vissa mer än andra. 

Pontus har vi sett tidigare. Bildkälla: C more

En som dyker upp på röda mattan är ingen mindre än Pontus Bäck. Pontus kan för många vana tv-tittare kännas något bekant. Och det har sin naturliga förklaring. 

Han har nämligen varit med i en rad program tidigare. 

Bland annat har vi sett honom i Första dejten, Flirty dancing samt Idol. 

Men det stannar inte där. Pontus var även med i Bachelor-eftersnacket "Tjejerna avslöjar allt" som ett gammalt ragg till Hannah Forsdahl som fortsatte höras med honom under pågående säsong.

Hannah hade nämligen messats med Pontus under tiden Bachelor spelades in. Detta för att ha kvar honom hemma som "en plan b". 

Hannas gamla ragg är ingen mindre än Pontus. Bildkälla: C more

Nu får vi se hur det går för honom i Bachelorette?

Hur lång är Julia Franzén i Bachelorette?

Julia är 1,82 lång. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela