Onsdag 8 Dec
Stockholm

Första rosceremonin fick avbrytas – efter detaljen som tittarna missade

Den första rosceremonin i Bachelorette tvingades plötsligt avbrytas
Den första rosceremonin i Bachelorette tvingades plötsligt avbrytas. Foto: TV4/Bachelorette

Redan i premiäravsnittet av Bachelorette fick Julia Franzén välja två killar att skicka hem. Men det fanns en detalj i programmet som tittarna inte fick veta.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I förra veckan avgjordes den rafflande säsongen av Bachelor 2021 med att Simon och Sebastian delade ut sina sista rosor. 

Har du missat hur det gick i finalen? Här kan du läsa mer om den – och hur det ser ut för paren nu, ett halvår senare.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Premiär för Bachelorette 2021

Bara någon dag senare var det dags för Bachelorette 2021 att dra igång. Huvudpersonen är livscoachen och Robinson-profilen Julia Franzén31, som åkt till Rhodos för att dejta ett gäng singelkillar i jakt på den stora kärleken.

Här är hela listan över killarna som är med i Bachelorette 2021.

Detaljen som tittarna inte fick se

Redan i det första avsnittet var det dags för rosceremoni, där Julia fick dela ut röda rosor till de hon ville fortsätta dejta. De som blev utan ros fick lämna Rhodos utan kärlek.

Men i en Instagramlive avslöjar deltagarna Filiph Idéhn och Pontus Bäckman att den första rosceremonin inte riktigt gick till som på tv. Faktum är att produktionen plötsligt fick avbryta inspelningen.

– Det folk inte vet, som vi kanske kan avslöja nu, är att de fick faktiskt fick avbryta den första rosceremonin för att solen gick upp, säger Pontus i livesändningen.

– Om man kollar på första avsnittet när vi står på terassen, så ska man ta och titta på himlen. Då ser man att den håller på att ljusna, det var för att klockan var sju på morgonen. Så vi var tvungna att avbryta och köra resten dagen efter, säger Filiph. 

Foto: TV4/Bachelorette
Foto: TV4/Bachelorette

Och kikar man noga så ser man ju precis det. 

Framåt slutet av minglet i avsnitt ett, strax innan rosceremonin ska sätta igång, börjar solen gå upp och himlen ljusna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela