Onsdag 8 Dec
Stockholm

Så mycket fick Bachelorette-killarna betalt för att vara med i programmet

Filip Idéhn och Julia Franzén
Filip Idéhn och Julia Franzén. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Har du undrat hur mycket Bachelorette-killarna får betalt för att vara med i programmet? I en intervju med Nyheter24 avslöjar Filiph Idéhn hur stor summa det handlar om.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets Bachelorette har precis dragit igång och säsongen har redan gett oss massvis med drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Det är inte konstigt om du känner igen 31-åringen sedan tidigare. Hon var nämligen med i "Robinson 2020", där hon kämpade sig fram hela vägen till finalveckan. Idag arbetar Julia som personlig tränare, influencer och livscoach. 31-åringen har ytterligare ett projekt, ett hälsocenter som fokuserar på både kropp och själ.

Fick Bachelorette-killarna betalt för att vara med i programmet?

I en frågestund på Instagram svarar Julia på frågan, om deltagarna fick betalt för att vara med i Bachelorette. Hon svarar ja, men specificerar inte hur mycket det handlade om.

Filiph Idéhn fick första rosen

En kille som har charmat både Julia och tittarna är, Filiph Idéhn, 31. Han arbetar som DJ och producent, Filiph var även den singelkillen som fick den första rosen av Julia. I det första avsnittet av programmet kliver han in på röda matten iklädd en päls. Läs mer om det här.

Filiph Idéhn Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Vad fick killarna i Bachelorette betalt?

I en intervju med Nyheter24 avslöjar Filiph vad deltagarna fick betalt för att vara med i Bachelorette.

– Lönen som vi fick motsvarade inte en vanlig lön hemma, berättar Filiph och fortsätter.

– Det var väldigt mycket mindre.

31-åringen berättar att lönen som deltagarna fick var mycket liten och kunde inte mätas med en vanlig lön hemma i Sverige.

Om du är nyfiken på varför Filiph sökte till Bachelorette, kan du kika på intervjun i spelaren ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela