Onsdag 8 Dec
Stockholm

Filiph Idéhn dök upp i Bachelorette 2021 i pälsbolero – här är hans castingvideo

Filip Idéhn är en av killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021
Filip Idéhn är en av killarna som söker kärleken i Bachelorette 2021. Foto: Pressbild/TV4/Youtube

Filiph Idéhn gjorde succé på röda mattan i Bachelorette 2021 när han kom gående med sitt lugn, sin rosbukett och sin korta pälsjacka. Här är videon som tog honom hela vägen ner till Rhodos.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Måndagen den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som kommer ta sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

Här är alla killar hon kommer få dejta i programmet.

Foto: Pressbild/TV4
Julia Franzén är årets Bachelorette. Foto: Pressbild/TV4

Vissa killar har varit med i rutan tidigare

När killarna kom gående längs röda mattan en efter en var det nog en del som slogs av att vissa såg rätt bekanta ut. Det är inte så konstigt. 

Både Pontus Bäck och och Mikael Byhlinder har nämligen varit med i rutan tidigare – och Pontus vid mer än ett tillfälle.

Här är Filiphs castingvideo

Den kille som gjorde det mest imponerande intrycket på Julia Franzén tilldelades en ros redan innan den första rosceremonin. 

Den lyckliga vinnaren blev ingen mindre än dj- och musikproducenten Filiph Idéhn, 31, som charmade Julia med sitt lugn redan från start. 

Är du nyfiken på hur det såg ut när Filip sökte till programmet? Det delar han nämligen med sig av på sin Youtubekanal. Här är videon som tog honom hela vägen till Rhodos i våras!

"Efter 18 omtagningar så landade vi tillsut här!", skriver Filiph i videobeskrivningen.
Kommentera
Kopiera länk
Dela