Stockholm

Bianca Ingrosso chockar angående sexscener i Wahlgrens värld

Bianca Ingrosso
Idag har Bianca Ingrosso spelat in 10 säsonger av Wahlgrens värld. Foto: Stella Pictures/discovery+

I hela tio säsonger har Bianca Ingrosso och familjen Wahlgren underhållit tittarna i programmet Wahlgrens värld. Och ja, nu kan man sannerligen säga att Bianca hann bli bekväm med kamerorna innan hon hoppade av.


Läs mer

Det var när Bianca Ingrosso var 22 år gammal som den första säsongen av Wahlgrens värld hade premiär. Idag har programmet varit igång i hela fem år och tio säsonger och nyligen gick Bianca ut med att hon hoppat av programmet. Men innan dess hann hon sannerligen bli bekväm med kamerorna. 

Bianca har mer eller mindre blivit van att konstant ha ett kamerateam omkring sig – ett kamerateam som mer eller mindre kommit att bli några av hennes absolut närmsta vänner.

– Jag tänker inte längre på att de är där. Jag och hela min familj ser de som en del av vardagen och det är därför vi alltid känner att vi kan vara oss själva och inte behöver lägga på en roll, berättade hon i en av sina vloggar. 

Detta kan man gott säga att hon återigen bekräftade under sin Instalive hon hade med vännen och influencern Klara Elvgren

Bianca Ingrosso: "Hade lätt..."

Under livesändningen diskuterade Klara allt mellan himmel och jord, men snabbt kom de in på månadens hetaste potatis – Bachelorette. 

Det kom då fram att Klara blivit tillfrågad om att bli årets Bachelorette – men tackade nej. 

Bianca och Klara sände live under onsdagskvällen. Bildkälla: Instagram

– Men Klara du blev väl tillfrågad att vara Bachelorette?, frågade Bianca. 

– Jo. Och jag hade ju gjort det där bra alltså, svarar Klara. 

– Haha just att jag fick rådfråga dig om hur jag skulle göra. Kommer du ihåg det? Men jag tror inte att jag hade varit bekväm med att sitta och försöka bli kär med en kamera i ansiktet, säger Klara. 

– Jo, det hade du. Det är konstigt i början men man vänjer sig, man lär känna kamerateamet sen är det superenkelt, säger Bianca. 

– Jag hade lätt kunna ha sex framför mitt kamerateam idag. Jag skämtar inte ens. Ba tja här är jag, kolla vad jag gör, skrattar Bianca. 

– Tillslut blir du så van att du inte tänker på det, tillägger hon. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.