Lördag 29 Jan
Stockholm

Benjamin om kvinnobråket i Bachelorette: "Vad ska man annars prata om?"

Det blev riktigt dramatiskt i Bachelorette-huset
Det blev riktigt dramatiskt i Bachelorette-huset. Foto: TV4/Robert Jadenfeldt

När killarna i Bachelorette skulle diskutera den dåliga, kvinnoförnedrande jargongen i huset utbröt ett bråk. Benjamin Taherafsar var en av de som stod i skottlinjen – och hans teori är att produktionen utnyttjade honom.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

På bara ett par veckor har säsongen hunnit bjuda på allt ifrån bajsbråk, avbrutna rosceremonier och en del hel del hångel. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Utbröt ett bråk i Bachelorette-huset

Men allt eftersom känslorna växer sig starkare i huset blir stämningen sämre mellan killarna, och i måndagens avsnitt utbröt ett bråk.

Deltagarna Pontus Bäck och Kristoffer Östman samlade resten av huset för att diskutera den dåliga, enligt dem kvinnoförtryckande jargongen som vissa av killarna sysslar med.

Kristoffer och Pontus samlade resten av huset för ett samtal. Foto: Skärmavbild/TV4

Men samtalet tog snabbt en vändning åt det sämre. Flera av killarna, däribland Benjamin Taherafsar, ansåg nämligen att samtalet målade upp ett honom som ett "rövhål":

– Jag bryr mig inte ett skit om vad du tycker. Du kan fuck off till andra sidan av huset. Du har inte bollarna att komma och prata med mig man mot man, säger Benjamin till Kristoffer.

Benjamin: "Vi pratade om vilka vi legat med"

Till Aftonbladet berättar Benjamin att det var produktionen som initierat samtalet efter att programledaren Malin Stenbäck fått nys om problemen i huset och börjat gråta. 

Angelo och Benjamin höll inte med om de andra killarnas påståenden. Foto: Skärmavbild/TV4

Benjamins teori är att man tog tillfället i akt att separera programmet från det som hände i Paradise Hotel tidigare våras. Men det satte både honom och Angelo Jovic i en dålig sits – och hans egen teori är att produktionen ville utnyttja dem.

Något kvinnoförtryckande snack har nämligen inte förekommit, enligt honom själv.

– Nej, det gjorde inte det. Vi hade pratat om vilka vi hade legat med och så vidare. Lyssna, alla är vuxna killar. Tänk dig, det är fucking 24 killar inlåsta i ett hus. Vad ska man prata om? Klart att ni kommer öppna upp er för varandra om vilka ni varit med och sånt, säger Benjamin till Aftonbladet. 

Foto: TV4

Pontus Bäck: "Män som tycker de är coola"

Pontus Bäck hävdar att syftet med samtalet var att lyfta ett generellt problem, snarare än att peka finger mot specifika konversationer. Men han ser inte lika oskyldigt på det snack som Benjamin pratar om.

– Det är väl som vanligt, män som snackar och tycker att de är lite coola. Framför allt om hur mycket de har legat runt och vem som gjort vad med vem, säger han till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela