Det blev riktigt dramatiskt i Bachelorette-huset
Det blev riktigt dramatiskt i Bachelorette-huset - Foto: TV4/Robert Jadenfeldt

Benjamin om kvinnobråket i Bachelorette: "Vad ska man annars prata om?"

När killarna i Bachelorette skulle diskutera den dåliga, kvinnoförnedrande jargongen i huset utbröt ett bråk. Benjamin Taherafsar var en av de som stod i skottlinjen – och hans teori är att produktionen utnyttjade honom.


Den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

På bara ett par veckor har säsongen hunnit bjuda på allt ifrån bajsbråk, avbrutna rosceremonier och en del hel del hångel. Mer om det kan du läsa här.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Utbröt ett bråk i Bachelorette-huset

Men allt eftersom känslorna växer sig starkare i huset blir stämningen sämre mellan killarna, och i måndagens avsnitt utbröt ett bråk.

Deltagarna Pontus Bäck och Kristoffer Östman samlade resten av huset för att diskutera den dåliga, enligt dem kvinnoförtryckande jargongen som vissa av killarna sysslar med.

Kristoffer och Pontus samlade resten av huset för ett samtal. Foto: Skärmavbild/TV4

Men samtalet tog snabbt en vändning åt det sämre. Flera av killarna, däribland Benjamin Taherafsar, ansåg nämligen att samtalet målade upp ett honom som ett "rövhål":

– Jag bryr mig inte ett skit om vad du tycker. Du kan fuck off till andra sidan av huset. Du har inte bollarna att komma och prata med mig man mot man, säger Benjamin till Kristoffer.

Benjamin: "Vi pratade om vilka vi legat med"

Till Aftonbladet berättar Benjamin att det var produktionen som initierat samtalet efter att programledaren Malin Stenbäck fått nys om problemen i huset och börjat gråta. 

Angelo och Benjamin höll inte med om de andra killarnas påståenden. Foto: Skärmavbild/TV4

Benjamins teori är att man tog tillfället i akt att separera programmet från det som hände i Paradise Hotel tidigare våras. Men det satte både honom och Angelo Jovic i en dålig sits – och hans egen teori är att produktionen ville utnyttja dem.

Något kvinnoförtryckande snack har nämligen inte förekommit, enligt honom själv.

– Nej, det gjorde inte det. Vi hade pratat om vilka vi hade legat med och så vidare. Lyssna, alla är vuxna killar. Tänk dig, det är fucking 24 killar inlåsta i ett hus. Vad ska man prata om? Klart att ni kommer öppna upp er för varandra om vilka ni varit med och sånt, säger Benjamin till Aftonbladet. 

Foto: TV4

Pontus Bäck: "Män som tycker de är coola"

Pontus Bäck hävdar att syftet med samtalet var att lyfta ett generellt problem, snarare än att peka finger mot specifika konversationer. Men han ser inte lika oskyldigt på det snack som Benjamin pratar om.

– Det är väl som vanligt, män som snackar och tycker att de är lite coola. Framför allt om hur mycket de har legat runt och vem som gjort vad med vem, säger han till Aftonbladet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?