Julia Franzén och Filiph Idéhn
Julia Franzén och Filiph Idéhn - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Filiphs oväntade fråga lämnar Julia Franzén mållös

I det senaste avsnittet av Bachelorette händer något oväntat. Under minglet får Julia och Filiph lite tid för sig själva, och då tar Filiph tillfället i akt och ställer henne en fråga som lämnar henne mållös.


Bachelorette har dragit igång i hög fart och säsongen har fyllt tv-rutan med massor av drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här. Du kanske känner igen Julia sedan tidigare, hon var nämligen med i "Robinson 2020", där hon krigade sig hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Vem fick den första rosen i Bachelorette 2021?

En kille som har charmat både Julia och tittarna är, Filiph Idéhn, 31. 31-åringen arbetar som DJ och producent, och var även den singelkillen som kammade hem den första rosen av Julia. I en tidigare intervju med Nyheter24 avslöjar Filiph att de inte fick nog med varken vatten eller mat under inspelningen av programmet, läs mer om det här.

Filiph Idéhn Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Bachelorette-killarnas grillning av Julia

I senaste avsnittet av Bachelorette blir Julia Franzén grillad av killarna. Hon får frågan, vilka av killarna som hon har kysst och hennes svar skapar frågetecken hos Simon Carlén. 

– Jag visste faktiskt inte att hon hade kysst alla, berättar Simon och fortsätter.

– Ni fattar själva, det var jävligt konstigt. 

Bachelorette-killarna Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Filiphs oväntade fråga till Julia

Under minglet får Julia och Filiph lite tid för sig själva, då tar Filiph tillfället i akt och ställer en fråga som lämnar Julia utan svar. 

– Jag skulle vilja göra ett litet test och för att starta den här frågan så vill jag att du blundar, säger Filiph till Julia.

– Känner du att vi har en framtid tillsammans? Frågar Filiph. 

Frågan lämnar Julia helt ställd och det tar flera sekunder innan Julia får fram några ord. 

– Ehh, svarar Julia och fortsätter.

– Det skulle vi kunna ha.

Se klippet i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!