Stockholm

Produktionen lurade Bachelorette-killarna - de blev för fulla

Filiph Idéhn och resten av Bachelorette-killarna
Filiph Idéhn och resten av Bachelorette-killarna. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Alkohol har det inte varit lite av i Bachelorette, under det första avsnittet blev några av killarna så pass fulla, att produktionen fick rycka in. Nu säger en av deltagarna ifrån.


Läs mer

Bachelorette har dragit igång i hög fart och säsongen har visat oss massor av drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här. Om du känner igen Julia sedan tidigare är det inte konstigt, hon var nämligen med i "Robinson 2020", där hon krigade sig hela vägen till finalveckan. 

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Filiphs oväntade fråga lämnar Julia Franzén mållös

Den första killen som kammade hem en ros från Julia var ingen mindre än Filiph Idéhn, 31, som har charmat både Julia och oss tittare. 31-åringen arbetar som DJ och producent. I det senaste avsnittet av Bachelorette ställer Filiph en fråga till Julia som lämnar henne mållös, läs mer om det här och se klippet i spelaren ovan.

Filiph Idéhn Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Produktionen lurade bachelorette-deltagarna

På Filiph Idéhns Youtube-kanal avslöjar Bachelorette-deltagaren, att några av killarna blev så pass fulla under inspelningen av första avsnittet, att det påverkade resten av killarna negativt. 

– Det var så konstigt, berättar Filiph. 

Bachelorette-killarna Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

31-åringen berättar att efter det första avsnittet tog produktionen bort etiketterna på några av flaskorna, så att killarna inte skulle veta att det var alkoholfritt.

– Drick ansvarsfullt så att vi andra kan få dricka ansvarsfullt, säger Filiph. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.