Lördag 29 Jan
Stockholm

Bachelorette-Jespers kryptiska svar – på frågan om sista rosen

I en frågestund på Instagram bjuder Jesper Guldbrandsen på ett rätt oväntat svar
I en frågestund på Instagram bjuder Jesper Guldbrandsen på ett rätt oväntat svar. Foto: Instagram/Bachelorette

"Får du sista rosen? Snälla säg ja", skrev en följare till Jesper Guldbrandsen på Instagram. Hans svar gjorde nog många ännu mer frågvisa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 15 november var det säsongspremiär av Bachelorette Sverige 2021 – programmet där ett gäng singelkillar dejtar en och samma tjej i jakten på kärlek. 

Kvinnan som tagit sig an kärleksäventyret i höst är Julia Franzén, 31, mest känd från Robinson 2020 där hon kom hela vägen till finalveckan. 

På bara ett par veckor har säsongen hunnit bjuda på allt ifrån bajsbråk, avbrutna rosceremonier och en del hel del hångel. Mer om det kan du läsa här.

Följarens vädjande fråga till Jesper Guldbrandsen

Nu närmar vi oss slutspurten på det rafflande kärleksprogrammet. De som fortfarande har chans att vinna Julias hjärta är Jesper Guldbrandsen, Felix Almsved, Simon Carlén, Carl Bengtsson och Marcus Lennartsson. 

Och ju närmare finalveckan vi kommer, desto mer nyfikna blir alla killarnas följare. När Jesper hade frågestund på sin Instagram ställde en person en fråga som gällde den sista och avslutande Bachelorette-rosen.

"Fick du sista rosen? Snälla säg ja", skriver följaren.

Bachelorette- Jesper: "Det är osäkert"

Svaret på den frågan kan Jesper såklart inte säga rätt ut. Istället gav han ett mer kryptiskt och otydligt svar.

"Det blir en ny frågestund när säsongen är slut, då kan ni fråga allt kring hur det blev efter programmet", svarade han då. 

Foto: Instagram/jesperg88

Sen bytte han raskt samtalsämne och började diskutera bilden i frågestundens bakgrund, föreställande honom själv stående på ett spårvagnsspår. 

"PS. Den här fotograferingen gjordes av proffs. Ha aldrig en fotografering på ett tågspår. Det är osäkert. Försök inte återskapa vår extremt proffsiga fotografering", skriver Jesper på sin Instagramstory. 

Nej, inte mycket att utläsa från det svaret, med andra ord. Tror du att det blir Jesper som går vinnande ur Bachelorette i år?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt