Heidi var en av Bonde-Pejas brevskrivare
Heidi var en av Bonde-Pejas brevskrivare - Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde söker fru-Heidis känga: "TV4 förstörde min relation med Peja"

Det blev dramatiskt i Bonde söker fru när Heidi plötsligt lämnade Pejas gård, trots att hon kort tidigare kärleksförklarat honom. Nu riktar hon kritik mot TV4, som ska ha uppmuntrat hennes svartsjuka och försvårat deras romans.


Årets Bonde söker fru-säsong går mot sitt slut, och bönderna står nu inför sitt sista och allra viktigasteval.

Kvar på Pär Eric "Peja" Nilssons, 63, gård är Camilla och Benita – men länge var det nog många tittare som trodde att Heidi skulle bli den som gick vinnande ur kärleksäventyret. 

Kemin mellan henne och Peja var tydlig redan från start, och bara ett dygn efter att hon anlänt till hans gård sa hon de tre magiska åren: 

– Jag älskar dig.

– Oj, det var stora ord, svarade Peja då.

Foto: TV4

Heidis oväntade drag - valde att lämna gården

Men det dröjde inte länge innan Heidi uppvisade vissa svartsjuka tendenser, som fick Peja att backa undan lite. Det här kände Heidi av, och strax innan finalveckan valde hon att packa ihop och lämna gården frivilligt. 

– Jag vill åka hem. Jag känner att mina känslor inte är besvarade längre, så därför känner jag att jag vill åka hem. Jag får ingen bekräftelse, ingen uppmärksamhet, sa Heidi till Peja och fortsatte:

– Men jag ska aldrig glömma dig. Du ska veta att jag verkligen älskade dig. 

Peja och Heidi fick aldrig ensamtid - till hennes stora besvikelse

I en intervju med Hänt kommer Heidi med nya uppgifter om vad som faktiskt försiggick på Pejas gård i somras.

Hon tycker att TV4 förstörde hennes chanser att hitta kärleken genom att inte ge henne någon ensamtid med Peja. Att få till romantiska stunder med varandra blev därför nästintill omöjligt.

– Det var ju inte alls som man trodde bakom kulisserna, än vad det ser ut som i programmet. Att det inte var någon romantisk stämning, det var inget naturligt. Det kändes konstgjort, säger hon till Hänt.

Foto: TV4

Heidi: "TV4 uppmuntrade mig att vara svartsjuk"

Heidis egen teori är att TV4 inte alls var intresserade av att hjälpa Peja att hitta kärleken. Istället ville de bara göra ett så underhållande program som möjligt. 

– Man kunde inte vara naturlig eller slappna av. Och det här att de inte uppmuntrade kärlekskänslan, i mitt fall så uppmuntrade de mig att vara svartsjuk. De ville få fram det i programmet, säger Heidi till Hänt och fortsätter:

– Det känns som de motarbetade mig och Peja, vi kunde fått en bra relation. Vi kunde ha fått bli kära, så det känns som att vårt förhållande förstördes både av mig, men också TV4.

Vi håller tummarna för att Heidi lyckas hitta kärleken på annat håll!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.