Söndag 23 Jan
Stockholm

Bonde söker fru-Heidis känga: "TV4 förstörde min relation med Peja"

Heidi var en av Bonde-Pejas brevskrivare
Heidi var en av Bonde-Pejas brevskrivare. Foto: TV4/Bonde söker fru

Det blev dramatiskt i Bonde söker fru när Heidi plötsligt lämnade Pejas gård, trots att hon kort tidigare kärleksförklarat honom. Nu riktar hon kritik mot TV4, som ska ha uppmuntrat hennes svartsjuka och försvårat deras romans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Årets Bonde söker fru-säsong går mot sitt slut, och bönderna står nu inför sitt sista och allra viktigasteval.

Kvar på Pär Eric "Peja" Nilssons, 63, gård är Camilla och Benita – men länge var det nog många tittare som trodde att Heidi skulle bli den som gick vinnande ur kärleksäventyret. 

Kemin mellan henne och Peja var tydlig redan från start, och bara ett dygn efter att hon anlänt till hans gård sa hon de tre magiska åren: 

– Jag älskar dig.

– Oj, det var stora ord, svarade Peja då.

Foto: TV4

Heidis oväntade drag - valde att lämna gården

Men det dröjde inte länge innan Heidi uppvisade vissa svartsjuka tendenser, som fick Peja att backa undan lite. Det här kände Heidi av, och strax innan finalveckan valde hon att packa ihop och lämna gården frivilligt. 

– Jag vill åka hem. Jag känner att mina känslor inte är besvarade längre, så därför känner jag att jag vill åka hem. Jag får ingen bekräftelse, ingen uppmärksamhet, sa Heidi till Peja och fortsatte:

– Men jag ska aldrig glömma dig. Du ska veta att jag verkligen älskade dig. 

Peja och Heidi fick aldrig ensamtid - till hennes stora besvikelse

I en intervju med Hänt kommer Heidi med nya uppgifter om vad som faktiskt försiggick på Pejas gård i somras.

Hon tycker att TV4 förstörde hennes chanser att hitta kärleken genom att inte ge henne någon ensamtid med Peja. Att få till romantiska stunder med varandra blev därför nästintill omöjligt.

– Det var ju inte alls som man trodde bakom kulisserna, än vad det ser ut som i programmet. Att det inte var någon romantisk stämning, det var inget naturligt. Det kändes konstgjort, säger hon till Hänt.

Foto: TV4

Heidi: "TV4 uppmuntrade mig att vara svartsjuk"

Heidis egen teori är att TV4 inte alls var intresserade av att hjälpa Peja att hitta kärleken. Istället ville de bara göra ett så underhållande program som möjligt. 

– Man kunde inte vara naturlig eller slappna av. Och det här att de inte uppmuntrade kärlekskänslan, i mitt fall så uppmuntrade de mig att vara svartsjuk. De ville få fram det i programmet, säger Heidi till Hänt och fortsätter:

– Det känns som de motarbetade mig och Peja, vi kunde fått en bra relation. Vi kunde ha fått bli kära, så det känns som att vårt förhållande förstördes både av mig, men också TV4.

Vi håller tummarna för att Heidi lyckas hitta kärleken på annat håll!

Kommentera
Kopiera länk
Dela