Screenprint från Julias livestream och bild på Benjamin
Julia Franzén och Benjamin Taherafshar - Foto: Screenprint från Julias livestream @juliafranzén.se och Robert Jadenfeldt/TV4

Julia Franzén öppnar upp sig om Benjamins beteende i Bachelorette

Under en livestream på sin Instagram, öppnar nu Julia upp sig om Benjamins beteende i Bachelorette.
– Han var en idiot, en riktig jävla idiot.


Nu närmar sig Bachelorette sitt slut och vi tillsammans med tittarna väntar spänt på att se vem Julia Franzén, 31, väljer att ge sin sista ros till. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

"Lika lättantändlig som gasol"

En deltagare som har väckt många känslor under säsongen är Benjamin Taherafshar, 27. I en krönika av Gabriella Bark, nöjeschef på Nyheter24, beskriver hon Benjamins beteende i programmet. "Ett avsnitt kände jag verkligen att Benjamin Taherafshar, som verkar lika lättantändlig som gasol borde användas i utbildningssyfte för att visa hur lätt idioter kan dra med sig andra idioter. Och hur alla kan vara trevliga till en början men att man inte ska ropa hej innan man faktiskt sett personen i olika sammanhang. " Läs mer om det här.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

"En riktig jävla idiot"

Det är inte bara Gabriella som har reagerat negativt på Benjamins beteende i programmet, även Julia själv har gått ut i efterhand och beskrivit honom som en idiot. 

Förra veckan hade Julia en livestream på sin Instagram och i kommentarsfältet flockades det med frågor om Benjamin och hans beteende. 

Screenprint från Julias livestream @juliafranzén.se

Julia svarar med att beskriva hans beteende som "usch". 

– Han var en idiot, en riktig jävla idiot, berättar Julia.

Se den senaste intervjun med Julia i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.