Måndag 24 Jan
Stockholm

Julia Franzén öppnar upp sig om Benjamins beteende i Bachelorette

Screenprint från Julias livestream och bild på Benjamin
Julia Franzén och Benjamin Taherafshar. Foto: Screenprint från Julias livestream @juliafranzén.se och Robert Jadenfeldt/TV4

Under en livestream på sin Instagram, öppnar nu Julia upp sig om Benjamins beteende i Bachelorette.
– Han var en idiot, en riktig jävla idiot.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Nu närmar sig Bachelorette sitt slut och vi tillsammans med tittarna väntar spänt på att se vem Julia Franzén, 31, väljer att ge sin sista ros till. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

"Lika lättantändlig som gasol"

En deltagare som har väckt många känslor under säsongen är Benjamin Taherafshar, 27. I en krönika av Gabriella Bark, nöjeschef på Nyheter24, beskriver hon Benjamins beteende i programmet. "Ett avsnitt kände jag verkligen att Benjamin Taherafshar, som verkar lika lättantändlig som gasol borde användas i utbildningssyfte för att visa hur lätt idioter kan dra med sig andra idioter. Och hur alla kan vara trevliga till en början men att man inte ska ropa hej innan man faktiskt sett personen i olika sammanhang. " Läs mer om det här.

Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

"En riktig jävla idiot"

Det är inte bara Gabriella som har reagerat negativt på Benjamins beteende i programmet, även Julia själv har gått ut i efterhand och beskrivit honom som en idiot. 

Förra veckan hade Julia en livestream på sin Instagram och i kommentarsfältet flockades det med frågor om Benjamin och hans beteende. 

Screenprint från Julias livestream @juliafranzén.se

Julia svarar med att beskriva hans beteende som "usch". 

– Han var en idiot, en riktig jävla idiot, berättar Julia.

Se den senaste intervjun med Julia i spelaren ovan.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela