Måndag 24 Jan
Stockholm

Julia avslöjar vad som egentligen hände under drömdejten

Julia och Jesper i Bachelorette
Julia och Jesper i Bachelorette. Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och TV4 screenprint från avsnittet

Den sista rosen har delats ut och den lyckliga mannen som blev en ros rikare är Jesper. I tv-rutan ser drömdejten fantastisk ut, men Julia beskriver den som "katastrof". Det här hände egentligen under drömdejten med Jesper.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bachelorette har bjudit oss på kärlek, tårar och bajsbråk. I flera veckor har vi suttit framför tv-rutan, för att se vem Julia Franzén, 31, kommer att ge sin sista ros till. Och den sista rosen gick till...

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Vem fick den sista rosen av Julia Franzén?

Mannen med den sista rosen är ingen mindre än Jesper Guldfrandsen, 33. Julia, klädd i en vit lång klänning berättar för Jesper, att hon vill ge sin sista ros till honom. Efter att rosen hamnar i Jespers hand, faller han ned på ett knä för att fria. 

Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Felix Almsved, 29, får ett ännu en gång, ett hjärtskärande nej från Julia, precis som när hon lämnade han på altaret i ett annat avsnitt. Läs mer om det här.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Julia Franzén hade sex i Bachelorette

I en video på Smail Alihodzics, 31, Youtube-kanal, frågar Smail om det hettade till under säsongen av Bachelorette. Svaret kan du läsa här.

Bachelorette-killarna Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Julias drömdejt med Jesper var "katastrof"

– Min och Jespers drömdejt var katastrof, berättar Julia och fortsätter.

– Det hände så mycket bakom kulisserna som man inte vet.

Först hade Jesper gjort illa tån efter en olycka innan inspelningen, sen råkade Julia skjuta en champagnekork i hans öga så han började att blöda. Ljudteknikerns arm gick ur led under inspelningen av drömdejten och en i båtpersonalen gjorde illa foten.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet

– Det var så dramatiskt, berättar Julia och fortsätter.

– Men vi hade det jättemysigt och bra.

Julia berättar att dejten med Jesper ändå var den bästa av de två drömdejtarna, då hon föredrar att sova på hotell istället för att campa.

Kommentera
Kopiera länk
Dela