Jersper och Armina
Jersper och Armina - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4 och TV4 pressbild

Dejtar Armina och Jesper? Nu svarar hon

Bachelorette har nått sitt slut, och denna säsong bjudit på kärlek, tårar och bajsbråk. I veckor har vi fått följa Julia Franzén, 31, i tv-rutan, för att se vem hon kommer att ge sin sista ros till. Och den sista rosen gick till...

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Han fick den sista rosen av Julia Franzén

Jesper Guldfrandsen, 33, var den killen som fick den sista rosen av Julia. Julia, klädd i en vit lång klänning berättar för Jesper, att hon vill ge sin sista ros till honom. Efter att rosen hamnar i Jespers hand, faller han ned på ett knä för att fria. 

Denna kärlek var dock inte långvarig, efter inspelningen träffades paret inte på flera veckor och sedan valde Julia att avsluta relationen. Läs mer om det här.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet
Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Julia Franzén dejtar Felix Almsved

Under sista rosen fick Felix Almsved, 29, ett nej från Julia, men idag får han ett skrikande ja. Julia och Felix har nämligen hittat kärleken hos varandra efter programmet. I en intervju med Nyheter24 berättar Julia att de dejtar, men att Felix vill ta det försiktigt.

Screenprint från Bachelorette-avsnittet

Hade Julia Franzén sex i Bachelorette?

I en video på Youtube av Smail Alihodzics, 31, avslöjar Julia om det hettade till under säsongen av Bachelorette. Svaret kan du läsa här.

"Jesper dejtar Armina från Bachelor"

I en intervju med Nyheter24 berättar Julia att hon och Jesper hade lite kontakt efter säsongsavslutningen i studion.

– Allt var lugnt, berättar hon och fortsätter.

– Sen har det varit tyst, jag vet inte om det är för att han träffar Armina

Armina Moradi Foto: TV4 pressbild

Armina och Jesper kommenterar påståendet

Armina var en deltagare i senaste säsongen av Bachelor. Nu har Armina och Jesper kommenterat påståendet och det är raka svar. De dejtar inte.

Se hela intervjun med Julia i spelaren ovan.

Läs mer om Julia och Jespers relation efter inspelningen här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.