Söndag 23 Jan
Stockholm

Livet enligt Rosa gjorde succé på 00-talet - det gör skådespelerskan idag

Om du är född på 90-talet är chansen stor att du älskade Livet enligt Rosa. Det gör skådespelerskan idag.
Om du är född på 90-talet är chansen stor att du älskade Livet enligt Rosa. Det gör skådespelerskan idag. Foto: Leif R Jansson / TT och SOFIE WIKLUND

Om du är född på 90-talet är chansen stor att du älskade serien Livet enligt Rosa. Men efter succén försvann skådespelerskan från tv-rutan. Det gör Anna Ryrberg idag.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kommer du ihåg Livet enligt Rosa? Om du är född på 90-talet finns det en chans att detta var just din favoritserie. Serien handlade om Rosa, den tolvåriga tjejen med en dröm om att bli artist. Varje dag uppdaterade hon sin kamera om vad som hände i hennes liv, likt dagens vloggare. Du kan läsa om mer serier, populära hos de födda på 90-talet här.

Livet enligt Rosa var en populär serien under 00-talet, men vad gör skådespelaren idag? Foto: SOFIE WIKLUND/TT

Vad gör "Livet enligt Rosa" skådespelaren idag?

Tv-serien blev så populär att den tillslut även blev en film. Efter Livet enligt Rosa har skådespelerskan lagt filmkarriären på hyllan och idag är Anna Ryrberg 30 år.

Tv-serien Livet enligt Rosa var en populär serie på 00-talet, det gör skådespelerskan idag Foto: Leif R Jansson / TT

– Det var egentligen inget väldigt genomtänkt eller aktivt beslut att sluta. Inspelningarna och allt runtomkring höll på hela högstadiet och jag tyckte det var väldigt roligt. Det var en del som skulle fortsätta på den banan och sökte gymnasieskolor med inriktning på teater, jag funderade på det men var nyfiken på annat också. Jag började på en ekonomilinje och tyckte gymnasiet var väldigt kul, och sen fortsatte jag bara på det spåret, detta berättar hon i en intervju med Hänt Plus.

Idag arbetar Anna på en private equity-firma, som investerar i bolag och hanterar globala utmaningar. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela