Lördag 21 Maj
Stockholm

Izabella - det här saknar jag konstigt nog mest från Farmen

Izabella berättar i en intervju med Nyheter24, vad som saknar mest från Farmen 2022.
Izabella berättar i en intervju med Nyheter24, vad som saknar mest från Farmen 2022. Foto: TV4 pressbild & Jakob Dahlström/TV4

När deltagarna av Farmen 2022 klev in i programmet kunde vad som helst hända. Vissa äskade det och andra hatade det. Izabella berättar att det finns flera saker som hon saknar från tiden i programmet. Men det är framförallt en sak som hon saknar allra mest.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Farmen är det folkkära programmet där deltagarna får testa på att leva som för hundra år sedan. Utan rinnande vatten eller elektricitet tar de sig an olika utmaningar för att tillslut få chansen att vinna prissumman på en halv miljon kronor. Men det är inte bara djurliv och ladugårdar i Farmen, det har också förekommit en hel del romanser. 

Farmen är programmet där deltagarna får leva som förr i tiden. Foto: TV4 pressbild

Romansen mellan Izabella och Levin

En romans som har skapat stort intresse hos tittarna är den mellan deltagarna Izabella Andersson Acimovic, 28, och Levin Larsson, 31. I en intervju med Nyheter24 berättar Izabella om kemin mellan dem. Läs mer om det här.

– Vi hade en kemi, berättar Izabella och förklarar att det mesta av deras tid tillsammans ännu inte har visats i tv-rutan. 

Levin från Farmen berättar om han har kontakt med Izabella. Foto: Jakob Dahlström/TV4

Hur lång är Izabella i Farmen 2022?

Om du är en frekvent tittare av farmen kanske du undrar hur lång Izabella egentligen är. Och detta har nämligen vi på Nyheter24 svar på. Läs mer om det här.

– Jag är 1,83 och har noll muskelmassa, berättar hon i programmet.

Levin om kontakten med Izabella idag

Idag har de två deltagarna kontakt varje dag. 

– Ja vi pratar mycket, berättar Levin och fortsätter.

– I princip varje dag.

Se intervjun med Levin här nedan och läsa vidare här.

Det saknar Izabella mest från Farmen

Som deltagare i Farmen blir du inkastad i ett helt nytt liv, men vad händer egentligen när du ska återgå till det "normala" livet igen efter programmet? Det finns en chans att deltagarna faktiskt längtar sig tillbaka till det gammalmodiga livet på Farmen, det gjorde nämligen Izabella. 

Izabella berättar om vad hon saknar mest från Farmen. Foto: Jakob Dahlström/TV4

– Det är själva helheten i sig, att man måste sammarbeta för att få det att fungera, berättar Izabella och fortsätter.

– Man har någonting som man gör och måste göra varje dag för att uppnå ett mål. Det blir som någon form av adrenalin som jag saknar.

Se hela intervjun med Izabella i spelaren ovan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt