I söndagens Farmen var det Levin som fick lämna
I söndagens Farmen var det Levin som fick lämna - Foto: TV4/Farmen

Så är relationen mellan Levin och Arlind i Farmen idag

Stämningen blev minst sagt dåligt i Farmen när Arlind skickade ut Levin – och anklagades för att ha lurat honom in i en fälla. Men hur ser relationen mellan dem ut idag?


Vi har kommit halvvägs i den nervkittlande säsongen av Farmen, som hittills har bjudit på allt ifrån hemliga hångel till intriger och läggmatcher. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar från Farmen 2022.

Levin fick lämna Farmen – efter kampen mot Arlind

Under avsnittens gång har tittarna fått följa en växande irritation mellan Farmarna Levin och Arlind. Bägge två har haft centrala roller i husets två olika pakter – och i söndagens avsnitt stod de öga mot öga i Tinget. 

Arlind fick välja tävlingsgren i egenskap av andrekämpe, och valde att de skulle duellera i kunskap. Efter en jämn kamp var det till slut Levin som fick lämna programmet.

Foto: TV4

Farmen-Izabella: "Driver du med mig?"

Men direkt efter förlusten började det tisslas och tasslas om att Arlind inte haft helt rent mjöl i vinnarpåsen. 

Enligt Levin, Izabella, Keshia och Jonas hade nämligen Arlind bett Levin att välja honom till andrekämpe, då hans hemlängtan blivit för svår att hantera. I utbyte mot den tjänsten skulle Arlind välja en styrkegren i Tinget – och avsiktligt förlora för att skicka hem sig själv.

När Arlind inte höll sin del av löftet kunde inte de kvarvarande deltagarna dölja sin frustration. 

Arlind konfronterades av den andra pakten efter Tinget. Foto: TV4
Foto: TV4

– Du har sagt till varenda människa att du vill hem, du har stått där och gråtit till mig "jag vill hem, jag saknar min barn, bla, bla bla". Driver du med mig, det är väl klart att man blir frustrerad? 

Arlind själv uppgav att natten i kämparstugan fick honom på andra, mer tävlingslystna tankar, men den ursäkten köpte inte de andra i motståndarpakten.

Foto: TV4

Så är Levins relation till Arlind idag

När Levin lämnade Farmen var stämningen därför minst sagt frostig mellan honom och motståndaren Arlind. I en livesändning på Instagram under söndagen fick Levin en fråga om just det, och hur relationen till Arlind ser ut idag. 

Men till mångas stora förvåning verkar Levin ha lagt sveket bakom sig. 

– Nej, men den (relationen till Arlind, reds anm.) är bra. Vi har träffats ute på event och sådär. Jag tror inte på att vara långsint, sa Levin i livesändningen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!