Julia Franzén
Julia och Bingo hänger igen. - Foto: Stella Pictures/TT/Nyhetsbyrån

Julia Franzéns och Bingo Rimérs snuskiga video chockar följarna

Ja, det var nog fler än en eller två som satte kaffet i vrångstrupen när Julia Franzén publicerade en video på sin Instagram där Bingo Rimér extraknäcker som hennes... ja...


Det var 2020 som Bingo Rimér, 46, hade börjat synas tillsammans med en långbent blondin som folk tyckte sig känna igen. 

Julia Franzén. Bildkälla: Duygu Getiren/TT

Bombnedslaget var ingen mindre än Julia Franzén, 31, som tidigare synts till i dokusåpan "cirkus Magaluf" på Viafree. Julia berättade då om sina år utomlands, fester på Playboy mansion samt vilda nätter tillsammans med Dan Bilzerian. Hon dök sedan upp i Expedition Robinson 2020 där hon halkade på målsnöret strax innan finalen. 

Men efter några månaders dejtande rann Julia och Bingos kärlekssaga ut i sanden och enligt Julia var det då på grund av att Bingo redan har sin familj sen förut samtidigt som att Julia framöver är redo att skaffa sig en till – egen. 

2021 gav sig Julia iväg på ett kärleksäventyr i Bachelorette, men även den sagan slutade med att Julia åkte hem single as a pringle. 

Dejtar Julia och Bingo?

Det finns nu mycket som tyder på att Julia och Bingo hittat tillbaka till varandra och dejtar igen – vilket Nyheter24 skrivit om här.

En bild från när profilerna dejtade 2020. Bildkälla: Instagram/bingorimer

De umgås flitigt och syns titt som tätt på varandras sociala medier – någonting som ingen av dem seriöst kommenterat ännu. 

Och under tisdagseftermiddagen – då valde de att sannerligen bjuda sina följare på en show...

Bingo Rimér: "Extraknäcker..."

I videon som både Julia och Bingo publicerar så bär Julia en kettlebell. Men hon bär den inte som man vanligtvis gör – utan med sin vagina där Bingo satt sina händer för att det ska se ut som att Julia bär vikten med sina blygdläppar. 

Julia och Bingo ville skämta med sina följare. Bildkälla: juliafranzen/Instagram

"Ta ett rejält tag om vikten med de yttre blygdläpparna och sedan upp och ned", säger Julia samtidigt som man hör profilerna brista ut i skratt. 

"Jag extraknäcker", skrev Bingo. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Även Bingo kommenterade det hela på sin egen Instagram: 

"När folk frågar: Dejtar ni? Nä. Jag extraknäcker som hennes blygdläppar". 

Så ja, en god relation där de är bekväma med varandra. De tycks de sannerligen ha. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!