Det här är tjejerna bakom rockgruppen
Det här är tjejerna bakom rockgruppen - Foto: Jan-Erik Lindkvist

Här är tjejerna bakom rockgruppen Browsing Collection

Snart är det dags för Melodifestivalens andra sändning. Och i kommande deltävling får vi se ingen mindre än tjejerna i gruppen Browsing Collection. Har du ingen koll på tjejerna? Då är det helt okej, för vi har samlat allt som du behöver veta.


I Melodifestivalens andra deltävling får vi träffa på rockgruppen Browsing Collection. Om du inte känner igen tjejerna sedan tidigare borde du fortsätta att läsa. 

Möt tjejerna bakom rockgruppen Foto: Jan-Erik Lindkvist

Metalgruppen Browsing Collection tävlar i Melodifestivalen

Gruppen består utav fyra tjejer, Mimi Brander, 24, Moa Lenngren, 28, Nora Lenngren, 24, och Carro Karlsson, 28. På deras hemsida beskriver de deras musik som rock med influenser av punk och metal. Tillsammans kommer de att uppträda med låten "Face in the crowd".

Vem är Carolina H. Karlsson, från Browsing Collection?

Carolina H. Karlsson är uppvuxen i Skövde, hon har en utbildning i ljudteknik. På sin fritid arbetar hon som ljudtekniker och ibland bonde. Hon spelar också mycket tv-spel och hänger med sina katten Bella och Nalli.

Vem är Mimi Viola Margaretha Brander, från Browsing Collection?

Mimi Viola Margaretha Brander är uppvuxen i Göteborg. Hon har en kandidatexamen i kulturvetenskap. Hon berättar på deras hemsida att hon älskar att sjunga i bilen och är lätt att skrämma. Även hon umgås mycket med sina katter, Magnus och Sivan.

I Instagram-inlägget nedan kan vi se Mimi nyförlovad.

Vem är Moa Helena Lenngren, från Browsing Collection?

Moa Helena Lenngren är född i Skövde, hon har en utbildning inom videospels-musik och app-utveckling. Hon har varit vegetarian sedan hon var åtta år och spenderar sin fritid med att utveckla spel. 

Vem är Nora Charlotta Lenngren, från Browsing collection?

Nora Charlotta Lenngren är även hon född i Skövde, hon har en utbildning inom musik och produktion. Hon berättar i sin profil att hon har lätt att komma ihåg folks ansikten, men har svårt att minnas mer viktiga saker. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!