En man ertappades med att onanera offentligt på ett flygplan.
En man ertappades med att onanera offentligt på ett flygplan. - Foto: Janerik Henriksson/Johan Nilsson/SCANPIX/TT

Man onanerade fyra gånger på flygtur – bannas på livstid

Under en flygtur på mindre än tre timmar ska en man ha onanerat offentligt fyra gånger. Kvinnan i sätet bredvid fick byta plats när mannen sov. Mannen själv hävdar att han inte har gjort något fel.


Flygturen mellan Seattle och Phoenix i USA blev inte en trevlig historia för somliga passagerare i South Airlines-planet. 

Under den mindre än tre timmar långa sträckan bestämde sig nämligen en man för att tillfredsställa sig själv sexuellt – framför de andra i flygplanet.

Man onanerade fyra gånger i sitt säte på flygplanet

Enligt Daily Mail ska mannen ha dragit ner sina byxor och börjat onanera, sittandes i sitt säte. Bredvid honom satt en kvinna som bevittnade mannens agerande. Kvinnan menar att han onanerade öppet framför henne under fyra tillfällen och fotograferade händelsen.

När mannen somnade under resan kontaktade hon personalen på flygplanet och berättade om vad som hade hänt, så att hon fick byta plats.

När planet landade i Phoenix arresterades mannen. 

Nu bannas mannen från att flyga – på livstid

I ett förhör med FBI uppger mannen att han onanerade och fick orgasm på flygplanet. Han erkänner också att han var medveten om att kvinnan bredvid kunde se honom tillfredsställa sig själv sexuellt och att hon tog ett foto.

Han tycker däremot inte att han har gjort någonting fel. Han menar att han frågade henne om hon var okej med det och att hon svarade att det inte spelade någon roll. Daily Mail uppger vidare att mannen kallar händelsen för “kind of kinky”.

Efter incidenten har flygbolaget South Airlines bannat mannen på livstid från att flyga med dem, och satt hans namn på en så kallad “no-fly list”. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Misstänkt anstiftare till Farstamord efterlyst

Max duckar kritik – skyller på kunderna: "Vi tror inte att folk.."

En ny lag som trädde i kraft 1 januari 2024 har satt den svenska hamburgerkedjan Max i knipa. Men själva menar Max att det beror på kunderna.

Flera gripna i Tadzjikistan för Moskvadåd

1 timme sedan
Flera personer i Tadzjikistan uppges ha blivit gripna misstänkta för inblandning i förra veckans terrorattack i Moskva.

Polisen rapporterar om rattfylleri, Lund

1 timme sedan
"En person blir misstänkt för rattfylleri efter kontroll.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Motala rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Bilist och två cyklister i kollision.", skriver polisen på sin hemsida.

Förtroendet för regeringen ökar

1 timme sedan
Väljarnas förtroende för regeringen ökar, enligt en GP/Novusmätning. I mars svarade 35 procent att de har ganska eller mycket stort förtroende för regeringen. I januari var siffran 28 procent.