Mest lästa

"Polio Paul" levde 70 år i en järncylinder – nu har han dött

Flygrädd? Här är världens mest turbulenta flygplatser

Turbulens kan trigga flygrädsla hos många, trots att statistiken visar att flygplanet är ett säkrare transportmedel än bilen. Men var i världen är det egentligen mest turbulens?

Varning för kemisk katt – ramlade ner i kar med cancerframkallande krom

Lokalbefolkningen i japanska Fukuyama varnas för en potentiellt farlig katt. Tassavtryck avslöjade att en oinbjuden gäst befunnit sig på helt fel plats.

Två turister döda i jordskred i Bali

Två turister har omkommit på den indonesiska ön Bali sedan kraftiga regn orsakat ett jordskred.

Då kan du få 34 000 i böter i svenskarnas semesterparadis

Att svenskar gillar att resa till Spanien är ingen nyhet. Dock kan det komma att bli betydligt dyrare än många är vana vid. Detta efter att nya regler för uthyrning av solstolar slagits fast. Därtill kan dyra böter också vänta för den som inte sköter sig.

Diplomatbil stoppad i Oslo – barn körde

Polisen i Oslo tipsades om att en diplomatregistrerad bil körde vingligt intill E18. Vid en kontroll visade det sig att en person under 16 år körde bilen, skriver VG.

Navalnyjs advokat är gripen i Ryssland, enligt källor

68 barn dog av hostmedicin

Över 20 personer döms av en uzbekisk domstol till fängelse efter att 68 barn dött efter att ha tagit hostmedicin, rapporterar BBC.

Flygplan flög med trasig vinge – filmades av resenär

Flygbolaget United Airlines skulle i måndags flyga ett boeingplan från San Francisco till Boston men tvingades nödlanda på grund en trasig vinge. Allt dokumenterades av en passagerare och nu har andra personer blivit oroade för att flyga boeingplan.

Ovädret Ingunn har nått orkanstyrka – nu drar det in över Sverige

Polis sparade bilder på döda i sin mobil – greps på polisstationen

En polis i Danmark har dömts till dagsböter för vårdslöshet i tjänsten eftersom han sparat en bild på Kim Walls överkropp på sin privata telefon. Han döms också för att ha sparat en bild på en man som omkommit i en tigerbur på Köpenhamns zoo.

Svenska semesterparadiset vill införa avgift för att slippa turister

Den enorma turismen på Kanarieöarna håller på att förstöra det svenska semesterparadiset. Nu ställs krav på en ny skatt för ögruppens besökare.

Kvinna smugglade 130 utrotningshotade giftgrodor – var värda 1,3 miljoner

Myndigheter i Colombia har beslagtagit 130 pilgiftsgrodor på flygplatsen i Bogota och gripit en brasiliansk kvinna som försökte smuggla dem ut ur landet.

Populärt varuhus har ansökt om konkurs – funnits i över 100 år: "Orimligt höga hyror"

Under måndagen blev det officiellt att det populära varuhuset Kadewe i Berlin lämnat in en ansökan om konkurs. Detta då lokalhyrorna ska vara för dyra för att hålla igång varuhuset.

Prins Harry kopplas till övergreppsskandal i Afrika – flera vittnar om våldtäkter och tortyr

Människor i Kongo-Brazzaville vittnar om våldtäkter och tortyr som begåtts av anställda i African Parks, enligt en granskning i The Mail on Sunday. Prins Harry sitter i styrelsen för organisationen som får pengar från EU och USA.