Socialstyrelsens hemsida ligger nere
Iréne Nilsson Carlsson, folkhälsoråd, Socialstyrelsen, under Folkhälsomyndihetes pressträff om coroanviruset. - Foto: JESSICA GOW / TT

Socialstyrelsens hemsida ligger nere

Publicerades: 2 Apr, 10:49

Socialstyrelsens hemsida har legat nere sedan i lördags. De som vill besöka hemsidan möts i stället av ett tekniskt fel.


Varför hemsidan är nere är i dagsläget oklart. 

Nyheter24 har försökt nå Socialstyrelsen

Senaste nytt

Ny smäll väntar borätter – ovanlig höjning

Frederiksen i fokus – tar hon över i Nato?

Spekulationerna om att Mette Frederiksen kan bli Natos nästa generalsekreterare trappas upp. När den danska statsministern besökte Vita huset i veckan sade hon uttryckligen att hon inte söker jobbet, men det har inte satt stopp för snacket.

Hotell i Somalia attackerades

Islamister från den terrorstämplade gruppen al-Shabab attackerade ett hotell i den somaliska huvudstaden Mogadishu på fredagskvällen, uppger det östafrikanska krigshärjade landets regering.

Så gör kommunerna när familjer inte kan betala

1 timme sedan
Många barnfamiljer har det tufft ekonomiskt just nu. Men bara ett fåtal kommuner har blivit mer generösa när familjer har svårt att betala exempelvis förskoleavgiften, visar en enkät från TT. Det är det minsta vi kan bidra med, säger Kristian Johansson, ekonomichef i Marks kommun.

SAS-missen: Listades som under tvångslikvidation

1 timme sedan
Flygbolaget SAS visades under några timmar på fredagen som "under tvångslikvidation" i det danska bolagsregistret. Orsaken: Ett försenat bokslut.

Morgonrock ska ge demenssjuka nattro

1 timme sedan
Personalen vid ett äldreboende på Värmdö utanför Stockholm provar nu en ny variant för att skapa lugn och nattro hos demenssjuka. De anställda tar nämligen på sig morgonrock som en del av kvällsrutinerna.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.