Ett enkelt men effektivt knep kan göra så du slipper köa i väntan på taxin när du landat.
Ett enkelt men effektivt knep kan göra så du slipper köa i väntan på taxin när du landat. - Foto: Christine Olsson/TT & Johan Nilsson/TT

Så slipper du långa köer på flygplatsen när du landat – knepet många missar

Ska du ut och resa i höst men har tröttnat på att ställa dig i kö efter ankomst för att få tag i en taxibil? Det finns ett enkelt och effektivt knep för att slippa köerna.


Är du trött på ställa dig i kö för att få en taxi efter en lång flygresa? Vanligtvis är det inte i just köer man vill inleda resan när man väl kommit fram till sin destination.

Det finns ett enkelt knep för hur du ska slippa köa om det är fullsmockat i taxikön vid ankomstterminalen.

I ett inlägg på sociala medie-plattformen Tiktok delar användaren @onegirlwandering med sig av ett enkelt och till synes effektivt sätt för att slippa köer och istället kliva rakt in i en bil och sätta sig.

Enligt sajten Insider, som varit i kontakt med tipsaren, ska knepet för att slippa köer fungera i upp till 90 procent av alla gånger man testar det. Hon berättar även för sajten att allt fler också verkar haka på trenden. 

Så gör du för att slippa köer på flygplatsen

Enligt @onegirlwandering ska du alltså inte gå och ställa dig i köerna vid ankomstterminalen. Istället bör du gå till avgångsterminalen då bilar lättare kan ta sig dit och slipper stå i bilköer för att ta sig fram till resenärerna. Vid avgångsterminalen är det dessutom väldigt sällan köer för att lämna flygplatsen.

”Jag kanske ser sliten ut efter en 20+ timmars resdag men jag behöver åtminstone inte vänta ett ögonblick längre för att komma hem”, skriver hon i inlägget som nu visats över en miljon gånger.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!