Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bodström: Guillou är en lögnare

1 av 2

2 av 2

Nyheter | 22/03/2010 18:24

Före detta justitieministern går till attack mot Jan Guillou.

Av alla journalister Thomas Bodström känner till är ingen sämre än Jan Guillou på att ta kritik. Det skriver den före detta justitieministern i sin blogg.

Men framför allt menar Bodström att Guillou är en lögnare.

"Men det som slagit mig mest är att han hittar på så mycket. Faktum är att jag aldrig mött någon motdebattör, inklusive alla mina poltiska motståndare, som ljuger när det passar på det sättet. Guillou har flera gånger hänvisat till lagar som inte finns. Dessutom ändrar han sig helt efter vad som passar för dagen. Ena dagen är oron för FRA helt överdriven, nästa dag är riksdagsledamöterna farligare än Usama bin Ladin när de röstar för FRA- lagen."

Jan Guillou låter sig dock inte nedslås av Bodströms angrepp.

– Det tar jag lätt på från en sådan person. Jag betraktar inte Thomas Bodström som en seriös politiker. Däremot som en fara för rättssäkerheten. Jag bryr mig inte om vad han skriver, säger Guillou till Expressen och konstaterar att det är tveksamt om Bodström ens är socialdemokrat.