Nya nagel-trenden skapar uppmärksamhet på sociala medier.
Nya nagel-trenden skapar uppmärksamhet på sociala medier. - Foto: Instagram/nail_unistella

Här är nya nageltrenden - och det är inte vad du trodde

Att ha fixade naglar är för många ett måste, medan det för andra kan vara en kul grej där man får experimentera med olika färger och former. Men nu har den senaste nagel-trenden skapat uppmärksamhet på sociala medier.


Är du intresserad av manikyr? Då har vi en nyhet till dig!

Vanligtvis när man fixar naglarna, om man går på salong, så får man välja vilken form de ska ha. Oftast får man välja nagelform bland de som erbjuds, så som mandelformade, ballerina-formade eller helt enkelt naturliga.

Formade som läppstift

Men nu har den kända nagelartisten Park Eunkyung skapat den nya trenden som snabbt blev viral på sociala medier.

Den nya nageltrenden är naglar formade som läppstift.

Japp, du läste rätt.

Bildkälla: Instagram/nail_unistella

Som man ser på bilden har naglarna likadan form som ett läppstift brukar ha. 

Eunkyung presenterade den nya formen på sin Instagram tidigare i år. Hon har berättat att inspirationen kom ifrån hennes kattögon-formade solglasögon, vilket hon då kände att hon ville matcha med sina naglar.

Park Eunkyung. Bildkälla: Instagram/nail_unistella

Praktiska

Nagel-experten menar att de inte bara ser bra ut – de är också väldigt praktiska eftersom formen erbjuder både långa och korta naglar i ett, skriver Metro.

Vad tror du, är detta nya inne-grejen bland nagelvärlden?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Var detta snyggt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åklagare får prövning av HD för mediebilder

Pensionär? Därför handlar du mindre hållbart än andra

Att vilja handla hållbara varor blir allt mer populärt. Men av de som värdesätter hållbara produkter är den äldre generationen mindre bra jämfört med andra åldersgrupper, visar en ny undersökning.

Intensiv slutspurt i EU-parlamentet

EU-parlamentet har slutligt godkänt ännu ett år med handelslättnader för Ukraina med 428 ja-röster mot 131 nej och 44 nedlagda. Tisdagens beslut innebär att den uppgörelse som nåddes nyligen om villkoren för importen av exempelvis jordbruksprodukter nu räcker ända fram till sommaren 2025.

Greta Thunberg åtalas återigen för ohörsamhet

Klimataktivisten Greta Thunberg åtalas återigen för brott, misstänkt för två fall av ohörsamhet mot ordningsmakten, rapporterar Expressen.

Storbritannien stärker försvaret

Storbritannien ska lägga 2,5 procent av sitt BNP på försvarsutgifter, meddelar premiärminister Rishi Sunak under ett besök i Polen. Under 2023 lade landet drygt 2,2 procent av BNP på försvaret.

Flera döda på Engelska kanalen

Fem personer, varav ett barn, omkom när de försökte passera Engelska kanalen från Frankrike till Storbritannien, meddelar franska myndigheter. Det sker bara timmar efter att det brittiska parlamentet godkänt det kontroversiella lagförslaget om migrantflyg till Rwanda.