Heroin
En kvinna ska ha injicerat sin bebis med droger tills barnet dog. - Foto: TT

Bebis dog och slängdes i påse - mamman misstänks ha injicerat heroin

En kvinna som var beroende av heroin ska ha injicerat sin nyfödda bebis med drogen tills barnet dog. Sedan ska hon ha kastat det döda barnet i en soppåse i La Madera, New Mexico.


Ett nyfött barn med ett heroinberoende ska ha dött efter att mamman injicerade bebisen med drogen. Mamman påstås ha gjort det för att få stopp på bebisens abstinensbesvär. 

Polisen ryckte ut till en husvagn i La Madera, New Mexico, efter att en man larmat och sagt att han var ”orolig över sitt ofödda barn”. 

Enligt uppgifter hade pappan återvänt från en resa och upptäckt att hans partner inte längre var gravid. Kvinnan vägrade berätta var barnet var, skriver Mirror.

Hittade barnet i soppåse

När polisen anlände till husvagnen kände de en ”lukt av död” och började att leta efter barnet. Efter en stund hittade de barnets döda kropp i en soppåse. 

Polisen arresterade sedan kvinnan som visade tecken på heroinmissbruk. Enligt uppgifter hade hon använt drogen ofta under sin graviditet och tros ha injicerat drogen i sitt nyfödda barn. 

Kvinnan hävdar att hon svimmade av på grund av smärtan när hon födde barnet. Och när hon senare ska ha vaknat upp upptäckte hon att barnet inte var vid medvetande. 

Inga åtal har ännu väckts eftersom poliserna jobbar på att försöka lista ut vad det egentligen är som har hänt.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!