Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hanif Balis bil vandaliserad igen: "Jag orkar inte mer"

- 10/10/2019, 10:13

I somras vandaliserades Hanif Balis bil, nu har det hänt igen. "Fick ha bilen ifred i 10 dagar. Kniv i däck och lack. Nu stått i 50 min kö för att få göra anmälan. Jag orkar inte mer", skriver han på Twitter.

Det var i juli månad som moderaternas riksdagsledamot Hanif Bali fick sin bil vandaliserad. Nu har det inträffat igen.

"Fick ha bilen ifred i 10 dagar"

På Twitter har Bali publicerat två bilder på sin 10 dagar nya bil, där lacken och däcken har blivit förstörda av en kniv.

"Fick ha bilen ifred i 10 dagar. Kniv i däck och lack. Nu stått i 50 min kö för att få göra anmälan. Jag orkar inte mer", skriver han på Twitter.

När Nyheter24 får kontakt med Bali så säger han att han ska nu göra en polisanmälan, något som inte gick att genomföra hos polisen under gårdagen.

– Jag satt i en timme och 20 minuter i telefonkö, sedan blev jag utslängd, säger han till Nyheter24.

"Får byta adress"

Det är andra gången detta händer dig på ganska kort tid, vad ska du göra för att förhindra att detta händer igen?

– Jag vet inte, jag kan inte gå runt och jaga folk på stan. Jag får väl byta bil eller byta adress. Kanske hitta ett garage att parkera bilen på, säger Bali.

Vad har du fått för reaktioner efter händelsen?

– Många har hört av sig och tycker att det är förjävligt. De undrar vad det som har hänt. Folk är väldigt stöttande, säger Bali.

Hanif Bali
Hanif Bali har fått sina bilar vandaliserade två gånger under några månader. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT