Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man dödar insekter på sex meters avstånd – med sina pruttar

- 14/12/2019, 12:31

Joe Rwamirama, 48, från Kampala i Uganda har en alldeles unik talang. Han påstås nämligen ha dödliga pruttar – och tjänar "miljoner" på det.

– Jag äter vanlig mat, jag badar varje dag, jag luktar gott och mina pruttar är som alla andras. Det är bara det att de är farliga för små insekter och mygg, det säger Joe Rwamirama, 48, till Talkofnaija

Han bor i Ugandas huvudstad Kampala – och där är hans unika talang vida känd. 

"Myggen försvinner"

Men hur det kommer sig att Joe har den här förmågan är fortfarande oklart.

Den lokale frisören James Yoweri säger att Joe är mycket "respektfull" och att myggen "försvinner" när han är i närheten. 

48-åringen påstår själv att han kan ha ihjäl insekter på sex meters avstånd med sina livsfarliga pruttar. 

Miljonersättningen

Talangen har till och med plockats upp av ett tillverkningsföretag som Joe menar betalar honom "miljoner" för hans tjänster. 

Företaget har tagit hjälp av honom för att utveckla ett nytt bekämpningsmedel. Men det är oklart vad verksamheten heter, skriver Mirror.

Väckt stor uppmärksamhet

Inte helt oväntat så har reaktionerna på sociala medier varit starka. 

På diskussionsforumet Reddit skriver en användare "Jag kan få min hund att lämna soffan, men ingen skriver artiklar om mig" och en annan "Det är så här verklighetens X-Men inleds".

Läs mer: Ny läpptrend kritiseras hårt – bilderna sprids världen över: "Trams"