Ni känner väl igen den här bruden? Lindsay Lohan är badass.
1 av 12
Ni känner väl igen den här bruden? Lindsay Lohan är badass. - Foto: © DFA PICTURES
Lorena Tavera är inte brottsling på heltid. Hon har tidigare bland annat utsetts till Fröken El Paso, 2008 (och den putande munnen är möjligtvis en arbetsskada från modellandet). Brottsling blev Lorena först när hon ertappades med att snatta.
2 av 12
Lorena Tavera är inte brottsling på heltid. Hon har tidigare bland annat utsetts till Fröken El Paso, 2008 (och den putande munnen är möjligtvis en arbetsskada från modellandet). Brottsling blev Lorena först när hon ertappades med att snatta. - Foto: © DFA PICTURES
Toni Lee Hopkins greps för brott mot sexköpslagen efter en razzia mot en strippklubb.
3 av 12
Toni Lee Hopkins greps för brott mot sexköpslagen efter en razzia mot en strippklubb. - Foto: © DFA PICTURES
Rachel Kathryn Lemler greps för rattfylleri. Hon verkar däremot inte särskilt ledsen för den saken.
4 av 12
Rachel Kathryn Lemler greps för rattfylleri. Hon verkar däremot inte särskilt ledsen för den saken. - Foto: © DFA PICTURES
Porrskådespelerskan Tori Black (född Michelle Chapman) var inte lika munter som några av de andra gangsterbrudarna. Black greps efter att hon slagit sin man i huvudet.
5 av 12
Porrskådespelerskan Tori Black (född Michelle Chapman) var inte lika munter som några av de andra gangsterbrudarna. Black greps efter att hon slagit sin man i huvudet. - Foto: © DFA PICTURES
Denna skönhet hamnade i polisens register efter att hon greps för narkotikainnehav.
6 av 12
Denna skönhet hamnade i polisens register efter att hon greps för narkotikainnehav. - Foto: © DFA PICTURES
Veronica Rodriguez greps även hon för rattfylleri.
7 av 12
Veronica Rodriguez greps även hon för rattfylleri. - Foto: © DFA PICTURES
Lindsey Evans kanske ser ut som en helylletjej. Men där tror ni fel. Bilden är tagen efter att hon försökte smita undan en nota på närmare 300 kronor.
8 av 12
Lindsey Evans kanske ser ut som en helylletjej. Men där tror ni fel. Bilden är tagen efter att hon försökte smita undan en nota på närmare 300 kronor. - Foto: © DFA PICTURES
När polisutredningen var klar visade det sig att Kathryn Dennis var oskyldig. Hon hade gripits för minderårigt innehav av alkohol - trots att hon var över 21 år.
9 av 12
När polisutredningen var klar visade det sig att Kathryn Dennis var oskyldig. Hon hade gripits för minderårigt innehav av alkohol - trots att hon var över 21 år. - Foto: © DFA PICTURES
Skådespelerskan Resse Witherspoon har också fotats av polisen.
10 av 12
Skådespelerskan Resse Witherspoon har också fotats av polisen. - Foto: © EPA
Sara Jean Isbister har flera gånger blivit haffad av polisen - och hon ser lika bra ut varenda gång. Fotot är taget 2011, då hon greps för att ha försökt fly undan en häktningsorder gällande narkotikainnehav.
11 av 12
Sara Jean Isbister har flera gånger blivit haffad av polisen - och hon ser lika bra ut varenda gång. Fotot är taget 2011, då hon greps för att ha försökt fly undan en häktningsorder gällande narkotikainnehav. - Foto: © DFA PICTURES
Även Jennifer Jensen försökte fly undan lagens långa arm.
12 av 12
Även Jennifer Jensen försökte fly undan lagens långa arm. - Foto: © DFA PICTURES

BadGirls: Tolv brudar som snor ditt hjärta

Tröttnat på helylletjejer? Då har du kommit rätt. Här är tolv gangstertjejer som har två saker gemensamt: De har skakat galler - och de är jäkligt snygga.


Meagan, 27, greps för vårdslöshet i trafiken. Tre år senare blev hennes mugshot ett meme. Läs mer om "the attractive convict" här

Daily Mail har listat tolv tjejer som nog är mer än nöjda med sitt mugshot.

Tips: Sätt på den här låten (och låtsas att de sjunger "Bad girls" i stället för "Bad boys") samtidigt som du bläddrar igenom bildspelet.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tusentals evakueras efter vulkanutbrott

Källor: Israel avbröt planer på Iranattacker

Israel uppges vid flera tillfällen de senaste dagarna ha förberett att sjösätta attacker som svar på Irans storskaliga anfall förra helgen. Men av olika skäl har man valt att inte gå vidare med planerna, enligt källuppgifter i flera amerikanska och israeliska medier.

Lyft för e-handeln efter svag period

I mars växte e-handeln med 1 procent jämfört med samma månad året innan, enligt siffror från Svensk handel. Totalt under årets första kvartal har e-handeln vuxit med 11 procent.

Oväntat stort vinstlyft för Nordea

Den Helsingforsbaserade storbanken Nordea slår till med ett oväntat stort vinstlyft i sin rapport för årets första kvartal. "Vi hade en stark inledning på året", säger vd Frank Vang-Jensen enligt ett pressmeddelande.

SMHI: Risk för extra besvärligt väglag

SMHI varnar för risk för "extra besvärligt väglag" under morgonen i mellersta Svealand och Götaland. Orsaken är att regn och snöfall väntas.

Klimatförändring bakom extrem värmebölja i Mali

I nästan en vecka steg temperaturerna långt över 40 grader och mer än hundra människor dog. Den extrema värmeböljan i Sahel och Västafrika hade varit osannolik utan klimatförändringen, enligt en ny studie.