10 bilder som visar faderskap när det är som allra finast

Söndagen den 21 juni var det fars dag i USA, och sociala medier fullkomligt svämmade över med bilder på fina, ansvarstagande och underbara pappor.


Här är tio av de bilder som bäst fångar klockrena pappa-moments på Instagram, enligt sajten Mashable.

1. Keith Weaver

Weaver är professionell fotograf och dokumenterar sitt liv på Instagram. Han reser världen runt med sin familj, och visst ser det härligt ut?

2. Zun Lee

Även Lee är fotograf, som fokuserat mycket på just faderskap i sina bilder. Här är en bild från ett av hans projekt. Kan du titta på bilden utan att le?

3. Aubrey McCoy

Kärlek mellan generationer! McCoy fångade ögonblicket då en farfar lär sitt barnbarn om hur brandbilen – där farfadern själv en gång jobbade – fungerar.

4. Kevin Blankenship

Den här pappan är ett riktigt frukostgeni. Han tillverkar vad som bara kan kallas för pannkaks-konst – en hobby han började med för att överraska sina två söner.

5. @balcazardescansa

"Lika blå som havsytan och lika djup som vår kärlek för dig" skriver den här pappan om sin fina bild.

6. @sunmoooon

Denna pappa från Japan lyckas på något sätt alltid ta bilder på sina barn när de uttrycker sina känslor som allra tydligast. Titta bara här:

7. @tiesandfries

Den här mamman passade på att fota sin man och två barn vid vad som verkar vara en oerhört mysig måltid.

8. James Estrada

Som hemma-pappa och bloggare dokumenterar Estrada livet med sin son, J.

9. Beau Coffron

Also know as "Lunchbox Dad"! Coffron lägger upp bilder från sitt liv, och något han verkligen älskar att göra är att fixa fina matlådor till sina barn. Kolla in den här till exempel!

10. Kordale och Kaleb

Kan mycket väl vara pappornas pappor. De blev världskända efter att ha postat den här bilden på Instagram, som visar hur vardagen ser ut för de flesta föräldrar.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!