Google maps
Google maps

Polisen rapporterar om stöld / inbrott, Arvika

"Ett väktarbolag upptäckte tidigt på tisdagskvällen att någon brutit sig in i en källare till ett flerfamiljshus i området Styckåsen i Arvika", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Värmland rapporterar detta:

Då väktare anlände upptäcktes det att en dörr till källaren brutits upp och att minst ett källarförråd brutits upp. Det är oklart vad som stulit och under vilken tid brottet förövats. 

 

Läs mer här.

Info om Stöld/inbrott brott

Antalet anmälningar av Stöld/inbrott har ökat i Sverige med 13% mellan 2013-2021 *. Arvika ligger topp 27 i Sverige i år vad gäller stöld/inbrott.

Staden med mest antal stöld/inbrott brott hittills i år är Norrköping, följt av Eskilstuna och Gävle.

Kort fakta om Arvika

Arvika ligger i Värmland och har 14383 invånare. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förtroendet för regeringen ökar

Spikas upp på kors – för att fira påsk

Filippinske Ruben Enaje har låtit sig korsfästas under årets långfredag – för 35:e gången. Inför korsfästelsen uppgav han att han planerade att ägna sina böner under traditionen till fred i Ukraina, i Gaza och det omtvistade Sydkinesiska havet.

Återupptar miljonstöd till Ibn Rushd – M rasar

Det rödgröna styret i Stockholm har beslutat att betala ut fyra miljoner till det kritiserade studieförbundet Ibn Rushd. Folkbildningsrådet ser inga hinder att stötta organisationen. Men Moderaterna i staden rasar.

45 omkom i bussolycka – ett barn hittat vid liv

Minst 45 människor har omkommit i en bussolycka i Sydafrika. Bussen körde av en bro på ett bergspass under torsdagen, störtade 50 meter ned i en ravin och fattade sedan eld.

Kosttillskott återkallades – flera döda

Flera dödsfall och ett hundratal sjukdomsfall i Japan kopplas till ett kosttillskott – ett rött ris – som nyligen har kallats tillbaka från butikerna.

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

1 timme sedan
Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.