Google maps, Grästorp
Google maps, Grästorp

Grästorp: Polisen rapporterar om uppdatering

"Uppdatering gällande den försvunna kvinnan i Grästorp.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Västra Götaland rapporterar detta:

Tidigt på morgonen den 14 februari anmäldes en ung kvinna försvunnen i Grästorp. En stor sökinsats med polis och frivilliga inleddes i området men dessvärre utan resultat. Efter att aktuella sökområden genomsökts har sökinsatsen avslutats. Om det kommer in nya tips eller sökområden kommer sökinsatsen att återupptas.

Polisen i Skaraborg har en fortsatt hög närvaro i syfte att öka tryggheten i området och vara tillgängliga för den som skulle vilja ha kontakt med polisen. Polisen välkomnar den som har något att berätta som kan hjälpa polisen i utredningen, eller att finna den försvunna kvinnan.

En man är häktad misstänt för människorov. Åklagare i ärendet är Lars Johansson i Skövde. En särskild sammansatt polisiär utredningsgrupp har satts samman i Lidköping. I utredningen arbetar man med sedvanligt polisarbete som att följa upp tips, hålla förhör och göra tekniska analyser.

Polisen kommer att montera upp kameror i Grästorp med anledning av brott eller hot som kan riktas mot den misstänkte. Syftet är att förebygga brott.

Läs mer här.

Info om Uppdatering brott

Grästorp ligger topp 6 i Sverige i år vad gäller uppdatering.

Staden med mest antal uppdatering brott hittills i år är Umeå, följt av Göteborg och Uddevalla.

Kort fakta om Grästorp

Grästorp ligger i Västra Götaland och har 3084 invånare. Grästorpsbygden är känd för sin närproducerade mat och sina Bonnamarknader.

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!