Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild. - Foto: All Rights Reserved.

Polisen i Nynäshamn rapporterar om mord / dråp

"Polis kallas till ett skogsområde i Nynäshamns kommun med anledning av en anträffad avliden person.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Stockholms län rapporterar detta:

Klockan 20:30 på lördagskvällen kallades polis till ett skogsområde i närheten av Landfjärden i Nynäshamns kommun med anledning av att en avliden person anträffats av en förbipasserande.


Efter som det inte gick att utesluta att den avlidne, som är en pojke i cirka 15 årsåldern, utsatts för brott inleddes en förundersökning med rubriceringen mord.


Med anledning av utredningsåtgärder som utförts och som pågår såsom förhör, teknisk undersökning med mera har misstankarna om att han utsatts för brott förstärkts.
Den tekniska undersökningen på plats är genomförd och avspärrningarna är hävda.
Pojken är identifierad och anhöriga är underrättade.


Det finns ingen gripen i nuläget.


Några ytterligare kommentarer gällande ärendet kommer inte att ges under kvällen/natten med anledning av förundersökningssekretess.

Läs mer här.

Info om Mord/dråp brott

Antalet anmälningar av Mord/dråp har ökat i Sverige med 39% mellan 2013-2021 *. Nynäshamn ligger topp 39 i Sverige i år vad gäller mord/dråp.

Staden med mest antal mord/dråp hittills i år är Stockholm, följt av Malmö och Göteborg.

Kort fakta om Nynäshamn

Nynäshamn ligger i Stockholms län och har 15108 invånare. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!