Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ale

"En trafikolycka mellan sopbiloch fotgängare har inträffat vid Älvängen.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Västra Götaland rapporterar detta:

Enligt SOS så har en trafikolycka inträffat vid Carlmarks väg mellan en sopbil och en fotgängare. De första uppgifterna från SOS talar om att fotgängaren kan vara allvarligt skadad. Ambulans och polis larmas till platsen. 

Kl 14.26: Polis på plats. Ambulansen avför den skadade fotgängaren, en kvinna till Sahlgrenska sjukhuset, oklart skadeläge. Platsen för olyckan spärras av och sopbilen tas i beslag för teknisk undersökning. Ännu oklart om det finns brottsmisstankar. 

Läs mer här.

Info om Trafikolycka brott

Ale ligger topp 249 i Sverige i år vad gäller trafikolycka.

Staden med mest antal trafikolyckor hittills i år är Örebro, följt av Malmö och Göteborg.

Kort fakta om Ale

Ale kommun har 32264 invånare och ligger i Västra Götaland. Ales högsta punkt (196 m ö.h.) ligger norr om Högsjön vid Secklemossen i Risveden.

/
/
dni
Senaste nytt

Nytt rekord för bitcoins marknadsvärde

Turkiet: Fler Mossad-medarbetare gripna

Sju personer har gripits i Turkiet misstänkta för att ha sålt information till Israels underrättelsetjänst Mossad, skriver den statliga turkiska nyhetsbyrån Anatolia. En av de misstänkta uppges vara privatdetektiv.

Tjänstesektorns tillväxt bromsar in

Inköpschefsindex för tjänster sjönk till 50,5 i februari, skriver Swedbank och Silf i ett pressmeddelande. Det kan jämföras med reviderade 51,5 i januari.

Hacking: Ditt barns gamla smartphone kan vara en säkerhetsrisk?

Gav du din gamla jobbtelefon till barnen? Det kan innebära en rejäl säkerhetsrisk – och hackare kan komma åt både ditt barns, dina egna och ditt jobbs känsliga uppgifter. Hackare blir mer sofistikerade, medan de äldre mobilernas operativsystem inte uppdateras. Och ett antivirusprogram kanske inte räcker som skydd.

Riksrevisionen: Avveckla Allmänna arvsfonden

Allmänna arvsfonden bör avvecklas, anser Riksrevisionen i en granskningsrapport. Enligt granskningen får fonden in mer pengar än den hinner dela ut. Dessutom är kontrollen av vilka organisationer som söker bidrag otillräcklig.

Polisen i Ljungby rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka, Ljungby", skriver polisen på sin hemsida.