Envato.com. Bilden är en genrebild.
Envato.com. Bilden är en genrebild.

Varberg: Polisen rapporterar om trafikbrott

"Polisen larmas om en trafikolycka på E6, strax norr om Varberg och i södergående riktning.", skriver polisen på sin hemsida.


Polisen i Halland rapporterar detta:

Enligt inringaren har en bil, i hög hastighet, klämt sig in mellan inringarens bil och ett annat fordon. Samtliga bilar uppges ha fått plåtskador i samband med detta. Den påkörande bilen lämnade sedan platsen. Signalementet på bilen larmas ut. 

Några minuter senare inkommer ytterligare ett samtal från allmänhet i centrala Varberg som följer efter ett fordon som kör vårdslöst. Signalementet stämmer överens med den bil som tidigare uppges ha vållat olyckan på E6. På en gata i Karlberg får en patrull syn på bilen och den stoppas. Båda männen, i 20- respektive 30-årsåldern, grips. De misstänks för ett flertal brott, bland annat en grov misshandel som inträffat i polisregion Syd tidigare under dagen. 

Läs mer här.

Info om Trafikbrott brott

Antalet anmälningar av Trafikbrott har minskat i Sverige med 8% mellan 2013-2021 *. Varberg ligger topp 24 i Sverige i år vad gäller trafikbrott.

Staden med mest antal trafikbrott hittills i år är Umeå, följt av Örebro och Stockholm.

Kort fakta om Varberg

Varberg har 32327 invånare och ligger i Halland. I staden ligger Varbergs färstning, som uppfördes i slutet av 1200-talet.

* Statistiken kommer från Brottsförebyggande Rådet

/
/
dni
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!