Tidigare anställd på färjan avslöjar
En tidigare anställd på en färja avslöjar det värsta en gäst lämnat kvar i hytten. - Foto: Pexels

Tidigare färjestädaren om det värsta en gäst lämnat kvar i hytten

Städare, särskilt de som ser till att det är fint i rum där gäster bott, får säkerligen uppleva både det ena och det andra. För Nyheter24 avslöjar en tidigare städare ombord på en färja några av de värsta sakerna som gäster lämnat kvar i sina hytter.


Malin har tidigare under flera år arbetat som städpersonal på en färja, där det bland annat ingick i arbetsuppgifterna att bädda sängarna i hytterna och plocka undan skräp eller eventuella glömda ägodelar.

Väl känt är att det ombord på färjor äts, dricks och festas – vilket ibland kan skapa märkliga eller rentav obekväma situationer för personalen. I dag arbetar Malin med något annat, men hon har en del minnesvärda ögonblick att dela med sig av.

Enligt Malin själv finns det en hel del mindre behagliga städupplevelser att välja mellan.

– Det har funnits sängar som var fulla med spyor, ibland så var faktiskt personen kvar i hytten och låg och sov i sina spyor, berättar hon för Nyheter24.

Här kan du läsa om vilken kund som är den värsta för frisören att klippa.

Gäster på färjan lämnar sina små barn i hytterna

Nyheter24 frågade Malin vad som är det märkligaste som gäster har lämnat kvar i sina hytter och det visar sig vara allt från sexleksaker och spyor till skräp – och sina egna barn.

– Det finns folk som lämnar sina, mellan sex månader till två år gamla, barn i hytterna ensamma när de ska gå och dansa eller liknande, i någon timme, säger Malin.

Vid ett tillfälle stannade Malin i hytten tillsammans med ett barn som såg ut att vara i tvåårsåldern. När mamman kom tillbaka menade hon själv på att hon endast varit borta i några minuter, och att barnet hade sovit under tiden. Men Malin hade väntat kvar i cirka 40 minuter.

– Hen var ju vaken när jag var där inne, berättar hon och lägger till:

– Jag blev så förbannad. Jag förstår mig verkligen inte på människor ibland.

Malin heter egentligen något annat.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kosttillskott återkallades – flera döda

Inte bara trevligt med påsk? "Då kan det vara värt sura miner"

Påskfirandet är dessvärre inte lika trevligt för alla. Att återse familj och släkt kan betyda olika saker för olika människor. Nyheter24 har pratat med en psykolog om hur man kan hantera oron inför påskfirandet.

Här är tio korta utbildningar – med månadslön på minst 44 000 kronor

Sugen på nytt jobb, men mindre sugen på en lång utbildning? Här är tio korta utbildningar som leder till jobb med snittlön på minst 44 600 kronor i månaden.

Pojke död – gick genom isen i Borlänge

En pojke i femårsåldern har avlidit efter att han i söndags gick genom isen på Tjärnasjön.

Huawei dubblerade sin vinst

1 timme sedan
Den kinesiska telekomjätten Huawei Technologies rapporterar att bolagets vinst mer än dubblerades förra året. Nettovinsten blev 2023 87 miljarder yuan, vilket motsvarar 12 miljarder dollar. Intäkterna ökade med tio procent.

Olycksfartygets kraft som en raketuppskjutning

1 timme sedan
Containerfartyget som orsakade brokollapsen i Baltimore närmade sig långsamt bron, visar filmklipp som har spritts på nätet. Men själva kraften vid kollisionen uppskattas ha motsvarat en raketuppskjutning.