Genrebilder.
Genrebilder. - Foto: Johan NIlsson/Janerik Henriksson / TT

Kvinna död efter fall på 30 meter – skulle hjälpa annan bilist

En kvinna i 45-årsåldern dog på torsdagskvällen efter att ha fallit ner mellan vägbanorna på en viadukt vid E6 Hogdal utanför Strömstad.


Klockan 19.14 anträffades en kvinna död vid E6 Hogdal utanför Strömstad i höjd med Dyne. Kvinnan färdades i en personbil och stannade vid en viadukt för att hjälpa en bilist i motsatt körriktning som stod still. 

Kvinnan hade tagit på sig en reflexväst och skulle ta sig över till den andra bilen. Då föll hon ner mellan vägbanorna på viadukten, i ett utrymme som är 50 centimeter brett. Ett fall på omkring 30 meter, som kvinnan inte överlevde. 

Anhöriga är underrättade, skriver polisen på sin hemsida.

/
/
Senaste nytt

Detonation på Lidingö – en skadad

Tre knivskadade i Skellefteå

Tre män i 20-årsåldern har förts till sjukhus efter att ha blivit skurna, förmodligen med en kniv, i Skellefteå. Polisen har gripit en misstänkt, en man i samma ålder som de skadade.

Gäng försöker ta kontroll över flygplats i Haiti

Tungt beväpnade gäng öppnade på måndagen eld mot polis och soldater i ett försök att ta kontroll över Haitis största flygplats, Toussaint Louvertures, som stängdes till följd av händelserna.

Blandat på Asiens börser

Utvecklingen på de ledande börserna i Asien var blandad i förmiddagshandeln på tisdagen.

Miljardstämning mot Elon Musk

Flera tidigare ex-toppchefer på Twitter stämmer Elon Musk för uteblivna ersättningar och avgångsvederlag på 128 miljoner dollar, motsvarande 1,3 miljarder kronor. Det rapporterar CNBC.

Tillväxtmål på fem procent för Kina

1 timme sedan
Kina siktar på en tillväxt på omkring fem procent för 2024, meddelar regimen vid årets nationella folkkongress som inleddes på tisdagen.