Den tidigare Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund har omkommit i en trafikolycka, 50 år gammal
Den tidigare Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund har omkommit i en trafikolycka, 50 år gammal - Foto: Erik Simander/Jonas Ekströmer/TT

Lyxfällan-Magnus första ord om Patrick Grimlunds bortgång: "Brutalt overkligt"

Magnus Hedberg och Patrick Grimlund programledde Lyxfällan tillsammans i 15 säsonger. Under söndagen omkom Grimlund i en trafikolycka utanför Mariefred, och nu uttalar sig Hedberg om vännens bortgång i ett inlägg på Instagram.


Den tidigare Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund är död. Han omkom i en trafikolycka i Strängnäs under söndagseftermiddagen, då han frontalkrockade med en lastbil. 

Två personer, en man och en kvinna, färdades i lastbilen och fördes till sjukhus för kontroll.

Patrick Grimlunds fru Sara Grimlund: "Min älskade man"

Under tisdagen lade Patrick Grimlunds fru Sara Grimlund upp ett första inlägg på Instagram där hon berättar om sorgen efter sin make. 

"Min älskade man, världens bästa pappa till dina fyra fantastiska barn, min livskamrat, stora kärlek, bästa vän, människan jag delat allt med - vi kan inte förstå att du inte finns bland oss längre."

Magnus Hedbergs ord om Patrick Grimlunds död: "Vila i frid partner"

Under sju års tid ledde Patrick Grimlund ekonomiprogrammet "Lyxfällan" i TV3 tillsammans med Magnus Hedberg. Sedan han lämnade programmet år 2017 har han bland annat ägnat sig åt coachning och företagande. 

Nu uttalar sig Hedberg för första gången om sin vän och tidigare kollegas hastiga bortgång. 

"Patrick, min radarpartner och vän. Är fortfarande i total chock och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in", skriver Magnus Hedberg i inlägget och fortsätter:

"Vi har upplevt så fantastiskt mycket roligt, jobbigt och minnesvärt tillsammans genom åren och så plötsligt tar allting slut på några sekunder.... Alla tankar till familjen med Sara och barnen i spetsen. Vila i frid partner."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Attack mot militärbas i Irak

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

2 timmar sedan
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

3 timmar sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

3 timmar sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

3 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.