Leif GW Persson diskuterar aktuella krimfall i Nyhetsmorgon två gånger i veckan.
Leif GW Persson diskuterar aktuella krimfall i Nyhetsmorgon två gånger i veckan. - Foto: Skärmavbild TV4 & Henrik Montgomery/TT

Leif GW Perssons ilska i Nyhetsmorgon: ”Kämpade mot att bli tokig”

Det var en ovanligt trött Leif GW Persson som dök upp i TV4:s Nyhetsmorgon på söndagen. Anledningen? En stökig kräftskiva.


Varje tisdag och söndag dyker kriminologprofessorn Leif GW Persson upp i Nyhetsmorgon för att ge sin syn på aktuella brottsfall och händelser.

Här kan kan du läsa om Leif GW Persson favoritvin – och det är inte billigt.

Leif GW Persson: "Lite väl högljutt.." 

I söndags var det en ovanligt trött och småsur GW som mötte programledaren Jenny Alversjö och tittarna.

– Jag tillbringade natten med att lyssna på mina grannars kräftskiva. Det var lite väl högljutt för min smak. Därför har jag inte sovit så mycket, säger Leif GW Persson, och förklarar att hans bostadsrättsförening i Solna har egen brygga där det ibland hålls fester.

– Jag har inte tappat tron på mänskligheten, men jag har tappat tron på den sångliga förmågan hos ett par av mina grannar.

Men något samtal till polisen blev det inte. 

– Nej varför skulle jag släpa dit dem, de kommer ju ändå aldrig. Möjligtvis skulle man vidtagit några mer aktiva åtgärder. Jag var för trött, man kämpar mellan att somna om trots det här och att bli tokig och inte somna om.

Här kan du läsa om Leif Gw Persson kraftigt försämrade hälsa.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!