Jysk bjuder in till personalfest.
Jysk bjuder in till personalfest. - Foto: Pressbild/Jysk

Jysk stänger sina butiker under en hel dag – personalen bjuds på fest

Det vankas personalfest för alla Jysk-medarbetare, vilket också innebär att majoriteten av kedjans 158 butiker håller stängt under söndagen.
– Det är helt enkelt en investering som vi väljer att göra varje år för att vi vill tacka våra medarbetare, säger vd:n Johan Sjödin i ett pressmeddelande.


Det var Jysks grundare och tidigare vd Lars Larsen som först tog initiativet till en årlig personalfest, där samtliga medarbetare på varuhuskedjan bjöds in.

Och nu är det alltså dags igen. 

Jysk bjuder in till personalfest

Drygt 1 500 anställda, vid huvudkontoret, på företagets distributionscenter och hos Jysks 158 svenska butiker, har bjudits in till festen.

Dessutom får alla inbjudna medarbetare ta med sig en respektive. 

– Det kan verka konstigt att vi väljer bort en dags omsättning när handeln fortsätter vara utmanad men vi tror att det är precis nu det är som viktigast att hylla och fira det jobb alla gjort det senaste året, säger Jysks vd Johan Sjödin i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Det är helt enkelt en investering som vi väljer att göra varje år för att vi vill tacka våra medarbetare och för att vi vet att det ger vår verksamhet och medarbetarna energi. När vi får chans att samlas och träffa varandra uppstår många goda synergieffekter som följer med tillbaka till butikerna, distributionscentret och huvudkontoret.

På Jysks personalfest kommer priser, i kategorier så som "årets butik" och "årets förebild", att delas ut och man kommer dessutom att hylla medarbetare som varit verksamma inom företaget under en längre tid. 

Coop-butik stänger tidigare – för personalens skull: "Självklart"

Jysk håller stängt den 12 november 2023

Majoriteten av landets 158 Jysk-butiker kommer, med anledning av personalfesten, att hålla stängt söndagen den 12 november 2023. Det finns emellertid ett fåtal undantag.

"Några få svenska butiker i köpcenter och handelsplatser kommer hålla öppet på grund av lokala avtal med hyresvärden", skriver man i pressmeddelandet. 

Ica-butik stängde delin tidigare – personalen skulle festa: "Välförtjänt"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!